• Головна
  • Де у Львові можна купити сонцезахисні окуляри
11:00, 27 липня 2017 р.

Де у Львові можна купити сонцезахисні окуляри

Де у Львові можна купити сонцезахисні окуляри

Виявляється придбати сонцезахисні окуляри у Львові в розпал літа - справжнє випробування.

Вони або дешеві і неякісні, або ж якісні і дуже дорогі. Втім, ми знайшли у центрі Львова стенд із сонцезахисними окулярами, який приємно здивує кожного своєю ціновою політикою і якістю товару.

Він розташований біля Галицького ринку, одразу навпроти головного входу у торговий центр “Роксолана”, що на площі Соборній,14, біля магазину квітів або магазин 37, що в середині ринку.

Де у Львові можна купити сонцезахисні окуляри, фото-1
Де у Львові можна купити сонцезахисні окуляри, фото-2

Як розповіла у коментарі 032.ua власниця стенду Тетяна Тарасова, вона займається продажем сонцезахисних окулярів уже 20 років.

“Раніше наш стенд був розташований на пр. Свободи, поблизу Оперного театру, але ми були змушені “переїхати”. Тепер він стоїть одразу навпроти входу у торговий центр “Роксолана”, а також магазин 37, який в середині Галицького ринку. На стенді та в магазині Lviv Glasses представлений великий вибір сонцезахисних окулярів. Їх тут більше тисячі, тому кожен львів'янин або турист, який сюди приходить, може підібрати ті окуляри, які йому пасують та подобаються за якістю і за ціною. Ми маємо окуляри, які підійдуть, як на кожен день, так і для спеціального заходу чи певного стилю”, - розповідає Тетяна Тарасова.

І справді кожного, хто сюди прийде, приємно здивує не лише асортимент та якість сонцезахисних окулярів, а й цінова політика, адже тут порівняно із іншими вуличними стендами та магазинами доступні ціни.

“В середньому у нас можна купити сонцезахисні окуляри за 250-300 гривень. Також, у нас є дешевші і дорожчі окуляри. Зазначу, що для постійних клієнтів ми завжди робимо приємні знижки”, - каже Тетяна Тарасова.

Власниця Lviv Glasses зізнається, що постійні клієнти часто приходить до неї і купують кілька пар окулярів. Одні – на подарунок, інші – для себе.

“Ми тривалий час продавали окуляри поблизу Оперного театру і, звісно, що нас уже всі знали, навіть туристи. Коли вони приїжджають до Львова навіть зараз, то замовляють по кілька пар окулярів, бо знають, що вони у нас якісні і прослужать їм довго”, - додає власниця стенду.

За словами Тетяни Тарасової, обрати окуляри по інтернету, не примірявши їх – це неправильно, адже очі в кожної людини реагують на колір лінз по-різному.

“Коли людина одягає окуляри, вона повинна відчути, що вони їй підходять. Оскільки вони мають не лише гарно виглядати на обличчі, а й не втомлювати очі та не створювати напруження. Підбирати окуляри по шаблону, мовляв, якщо у вас обличчя витягнутої форми, то вам підійдуть тільки великі окуляри - не варто. Тут потрібен індивідуальний підхід до кожного. Найкраще купувати окуляри після примірки”, - зазначає Тетяна Тарасова.

Власниця Lviv Glasses наголошує, що уся їхня продукція є сертифікована і відповідає необхідним стандартам. Також тут можна придбати і дитячі окуляри.

“Дитині, як правило, треба обирати пластикові окуляри, адже скляні можуть у неї легко розбитись і вона може поранитись”, - каже Тетяна Тарасова.

Додамо, що Lviv Glasses, де можна придбати якісні сонцезахисні окулярами за доступними цінами, працює напроти торгового центру “Роксолана” та магазин 37, що на Галицькому ринку, щодня з 11:00 і до 19:00, за винятком поганих погодних умов не працює стенд.

Більше інформації при потребі можна отримати за номером телефону: 067 - 862 - 37-98 або 093-671-52-81  чи на сайті https://lviv-glasses.032.ua/

І слідкуйте за нами у соцмережах:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #окуляри #сонцезахисніокуляри
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...