• Головна
  • «Львівський аеропорт став жертвою рішення Київського», - представники компанії Ryanair
15:13, 11 липня 2017 р.

«Львівський аеропорт став жертвою рішення Київського», - представники компанії Ryanair

«Львівський аеропорт став жертвою рішення Київського», - представники компанії Ryanair

У Львові просять Прем’єра та Президента вплинути на ситуацію із ірландським лоукостом.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

10 липня ввечері компанія Ryanair оголосила про скасування свого заходу в Україну через ймовірне порушення березневої угоди зі сторони аеропорту «Бориспіль».

«Ми шкодуємо, що київський аеропорт продемонстрував, що Україна ще не є достатньо зрілим або надійним місцем для інвестицій … Невиконання зобов’язань призведе до втрати більше 500 000 клієнтів і 400 робочих місць в аеропорту тільки в перший рік, що забезпечило б значне зростання економіки України. Ми також жалкуємо про те, що львівський аеропорт став жертвою рішення київського аеропорту», – зазначив головний комерційний директор Ryanair, Девід О’Брайен.

Згідно з договором, Львівський аеропорт мав отримати 7 нових маршрутів від компанії Ryanair. Так, двічі на тиждень були заплановані рейси до Берліна, Будапешта, Ейндховена, Мюнхена, Лондона, а також тричі на тиждень - до Вроцлава і Кракова.

У мережі Фейсбук з’явилася офіційна заява Львівського Туристичного Альянсу, який наголошує на підтримці компанії Ryanair у Львові та вимагає вирішити питання на найвищому державному рівні.

«Заява, що саме через корупцію компанія Ryanair призупиняє прихід в Україну - сколихнули не лише місто Львів, але й всю Україну… Відхід компанії Ryanair не лише закриє можливість для десятків тисяч туристів відвідати місто Львів, а також і мешканцям міста подорожувати та пізнавати нове. Для міста Львова – це також й значна кількість робочих місць, частина економіки та і зрештою імідж міста та держави», - йдеться у повідомленні Альянсу.

Мер Львова Андрій Садовий також прокоментував ситуацію на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці:

«Зв'язався з керівництвом Ryanair з запитанням щодо долі підписаного договору зі Львовом. Отримав відповідь, що ключ в Києві. До Львова претензій жодних, але компанія заходить не в міста, а в країни. А з Києва їх банально поперли», - написав міський голова Львова. 

Очільник міста додав, що ситуація, яка порушує бізнес-клімат у Львові, трапляється вдруге, після кримінальних справ щодо голландського індустрального парку.

Нагадаємо, сайт 032.ua спробував розібратися, чи з'явиться у Львові перший в Україні індустріальний парк?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #аеропорт #Садовий #Ryanair
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...