• Головна
  • У Львові триває збір підписів щодо будівництва спорткомплексу на стадіоні «Сільмаш»
10:33, 11 липня 2017 р.

У Львові триває збір підписів щодо будівництва спорткомплексу на стадіоні «Сільмаш»

Фото: Вікіпедія, Facebook

Фото: Вікіпедія, Facebook

На сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрували прохання від представників хокейної спільноти Львівщини щодо проектування і будівництва багатофункціонального спорткомплексу на території «Сільмашу».

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Громадяни пропонують створити на території у районі вулиць Сулими — Поперечна — Зв’язкова місце для ігрових видів спорту. Зокрема, йдеться про зведення льодової арени, яка має популяризувати зимові види спорту у Львові, який є батьківщиною хокею в Україні (1905 року відбувся перший матч).

За попередніми підрахунками, льодова арена займе близько половини комплексу. Фінансуванням проекту зацікавились міжнародні компанії, зокрема сербська «ARCVS», яка будує аналогічну споруду на Черкащині.

Нагадаємо, у Львові вже тривалий час точаться дискусії щодо території комплексу «Сільмаш».

У Львові триває збір підписів щодо будівництва спорткомплексу на стадіоні «Сільмаш», фото-1

Громада теж активно висловлює свою позицію. Так, 18 травня, у день, коли на сесії ЛМР мали розглядати питання викупу для суспільних потреб споруди стадіону та вбиральні для спортсменів по вул. Городоцькій, 207 у ТзОВ «Три Корони Девелопмент», за цією адресою відбувся пікет. Люди перекрили рух транспорту та ходили по дорозі з плакатами «НІ» - будівництву на стадіоні «Сільмаш».

Нагадаємо, у жовтні минулого року, депутати ЛМР ухвалили рішення «Про викуп у ТзОВ “Три Корони Девелопмент“ стадіону на вул. Городоцькій, 207», де мали збудували сучасний спортивний комплекс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #спорт #Сільмаш
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...