• Головна
  • У Львові сімейні розборки: чоловік порізав ножицями хлопця своєї племінниці
09:37, 23 липня 2012 р.

У Львові сімейні розборки: чоловік порізав ножицями хлопця своєї племінниці

Неподілений коридор став причиною сутички між двома львів’янами. Чоловіки саме зустрілись у будинку, що на вулиці Чукаріна у місті Львові, і, не пропустивши один одного, старший з неприятелів накинувся на «опонента» з ножицями.

Про це 032.ua повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

7 липня близько 18.00 години у Сихiвський райвідділ Львівського міського управління міліції звернувся 26-річний місцевий житель. Чоловік заявив, що того ж дня біля 17.40 години у будинку, розташованому на вулиці Чукаріна у місті Львові, невідомий чоловік металевими ножицями наніс йому тілесні ушкодження у груди.

Працівники міліції затримали 38-річного жителя будинку на вулиці Чукаріна. За даним фактом вже порушено кримінальну справу за ознаками, передбаченими у частині 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

За словами слідчого Сихівського РВ Львівського міського управління міліції капітана міліції Сергія Микитюка, під час проведеної перевірки було з’ясовано, що ця ситуація є побутовим конфліктом між знайомими чоловіками. Один з чоловіків (нападник) проживає у будинку на вулиці Чукаріна разом зі своєю сестрою, її чоловіком і двома доньками. До однієї з дівчат вже тривалий час приходить хлопець, який у цій ситуації є потерпілим.

Того дня між обома чоловіками, як зазначають родичі нападника, - виникли неприязні відносини, які і могли стати причиною вищезазначеної сутички. Зустрівшись при вході у квартиру, жоден з чоловіків (один з них виходив, а інший - заходив до квартири) не захотів пропустити іншого. Відтак, житель помешкання витягнув ножиці, які мав зі собою, та на наніс ними порізи хлопцеві своєї племінниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...