• Головна
  • На радіо FM Галичина зміна керівника
Новини компаній
14:29, 3 липня 2017 р.

На радіо FM Галичина зміна керівника

Новини компаній
На радіо FM Галичина зміна керівника

На радіо FM Галичина (ТзОВ «ТРК «Галичина») зміна керівника.

Олександра Гнатик, яка вирішила зайнятися розвитком особистих проектів, залишає посаду директора радіостанції. З липня 2017 року цю посаду обійматиме Ольга Когут, яка багато років працює у сфері радіомовлення та телебачення, донедавна очолювала рекламну агенцію.

Колектив радіостанції дякує Олександрі Гнатик за успішну роботу та відчутний внесок у розвиток радіо FM Галичина та бажає нових досягнень.

Довідка: FM Галичина входить у трійку найкращих радіостанцій Західної України, і при цьому активно розширює територію мовлення. Радіомережа охоплює уже 22 частоти у 6 областях: Львівській, Тернопільській, Волинській, Рівненській, а з цього року ще й у Луганській та Донецькій. Радіо FM Галичина – це унікальне родинне радіо, яке незмінно пропагує українське: пісню, мову, культуру, історію, традиції. Музичний напрям файного радіо є унікальним, радіостанція першою поєднала українські етно і фолк, світові хіти та золоту колекцію української музики, а також етно музику інших країн. Цільова аудиторія – люди віком від 30 до 45 років, з вищою освітою, ведуть активний спосіб життя, користуються інтернетом, водять автомобіль та мають стабільний заробіток. Прогнозована сукупна цільова аудиторія – понад 5 млн. слухачів.

http://www.galychyna.fmhttps://www.facebook.com/fmGalychyna

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...