• Головна
  • Ексклюзивні меблі для кафе від Троні Гранде – запорука успіху будь-якого бізнесу
Новини компаній
13:08, 30 червня 2017 р.

Ексклюзивні меблі для кафе від Троні Гранде – запорука успіху будь-якого бізнесу

Новини компаній
Ексклюзивні меблі для кафе від Троні Гранде – запорука успіху будь-якого бізнесу, фото-1

Що не кажи, а правильно підібрана меблі завжди була головною складовою будь-якого стильного, вишуканого інтер'єру. Цей факт в черговий раз підтвердився рестораном Panna Pasticceria. Цей заклад спеціалізується на приготуванні італійської кухні. Однак не тільки завдяки своїм кулінарним винаходам воно користується величезною популярністю у жителів Києва та гостей.

Особлива атмосфера затишку та комфорту – ще одна пікантна родзинка ресторану Panna Pasticceria. Ця родзинка була виконана талановитими дизайнерами інтер'єрів і компанією TRONE GRANDE. Дана компанія більше 15 років спеціалізується на створенні чудових і стильних предметів інтер'єру. Саме вона виготовила для популярного київського закладу столики, крісла, дивани і барні стільці, розташовують до комфортного відпочинку.

Ексклюзивні меблі, майстерно виконана компанією TRONE GRANDE для ресторану Panna Pasticceria, вміло комбінує кольору, фактури і матеріали. Вся вона виконана у стриманих відтінках синього і сірого, які були використані для оббивки м'яких елементів меблів. Гармонійно доповнює цю королівську холодність теплі кольору натуральної деревини, а також металеві опори столів. Завдяки такому чудовому інтер'єру атмосфера ресторану Panna Pasticceria надихає відвідувачів на самі спокійні і ніжні почуття.

Доклала свою руку компанія TRONE GRANDE і до створення інтер'єру для столичного кафе «МОМО». Це популярний заклад спеціалізується на приготуванні натуральної та якісної їжі. А це означає, що всі навколо просто зобов'язана бути натуральним і якісним. Саме тому для створення предметів інтер'єру для цього кафе фахівці компанії TRONE GRANDE використовували тільки строго певні матеріали: якісну деревину і метал.

Меблі, виготовлені для «МОМО», являє собою ідеальне поєднання складних геометричних елементів і дуже цікавих матеріалів. Приміром, вишуканим доповненням обідньої зони стали зручні барні стільці, виконані в природних деревних мотиви. Їх аскетичне простоту кілька розбавили яскраві елементи комфортних крісел, створених з литої піни. В даному випадку, як і завжди, компанія Троні Гранд постаралася на славу. Її дивовижна ексклюзивні меблі в точності відповідає дизайн – концепту столичного закладу.

Джерело: Trone Grande.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...