• Головна
  • 5 новин про Львів, які ви могли проспати
08:00, 28 червня 2017 р.

5 новин про Львів, які ви могли проспати

Фото: PRпортал

Фото: PRпортал

Згадуємо головні та найбільш обговорювані новини вчорашнього дня, які стосуються Львова.

1.Кілька десятків студентів ЛНУ імені Івана Франка вийшли на мітинг проти корупцію в Альма-матері. Їх обурив той факт, що вчена рада ВИШу вирішили звільнити з посади викладача відомого у Львові літературознавця та члена ініціативної групи, яка виникла після Євромайдану для боротьби з плагіатом і корупцією в університеті, Богдана Пастуха.

2. У Львові від горе-матері однорічну дитину забрали в притулок. Жінка, яка проживає на вулиці Лобачевського, сама викликала правоохоронців, коли чоловік, який випивав разом із нею алкоголь, поцупив її мобільний телефон. За інформацією правоохоронців, матір перебувала у нетверезому стані, а на руках тримали однорічну дитину.

3. У Львові й надалі критична ситуація із вивозом ТПВ. Так, станом на вівторок, 27 червня, в місті переповненими є 394 майданчиків, що становить 32%. Загалом впродовж останньої доби зі Львова вивезли 882 тонни сміття.

4. “Укрзалізниця” розпочала тестувати електронний квиток на поїзд “Інтерсіті”+ сполученням Київ — Львів — Перемишль. Залізничники обіцяють, що вже незабаром онлайн-сервіс запрацює на постійній основі.

5. Тим часом управління комунальної власності хоче здати в оренду 16 комунальних приміщень міста. Потенційні орендатори зможуть подати свої заявки в управління до 10-го липня.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...