• Головна
  • 5 новин про Львів, як ви могли проспати
09:02, 25 червня 2017 р.

5 новин про Львів, як ви могли проспати

5 новин про Львів, як ви могли проспати

Згадуємо головні та найбільш обговорювані новини вчорашнього дня, які стосуються Львова.

1. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав львів'ян вийти на віче під Ратушу в неділю, 25-го червня. Покликати народ на розмову мер вирішив після свого візиту до столиці України, під час якого Андрій Іванович сподівався зустрітися із Президентом та Прем'єр-міністром України, аби обговорити питання вивозу ТПВ з міста Лева.

2. Станом на суботу, 24-го червня, зі Львова перевізники вивезли близько 410 тонн сміття. ТПВ наразі приймають ряд міст Львівської області. Незважаючи на певні успіхи у вирішенні сміттєвої кризи, у Львові перенакопиченим досі залишається близько 12 тисяч тонн відходів.

3. У Львові можуть значно збільшити тарифи на проїзд в електротранспорті міста. За словами заступника директора з економіки ЛКП «Львівелектротранс» Олексія Зварича, економічно обгрунтований проїзд в комунальному електротранспорті має становити 4,5 грн, замість нинішніх двох гривень.

4. Через аварію на водогоні у Винниках, без водопостачання залишилася частина мешканців Львова. Аварію вже лівкідовують, а відновити подачі води обіцяють до 15:00 неділі, 25-го червня.

5. До 26-го червня у Львові на ремонт закрили вулицю Митрополита Андрея. Через ремонтні роботи свій маршрут змінять одразу п'ять тролейбусних маршрутів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...