• Головна
  • На Львівщині тривають тренування учасників «Репід Трайдент-2012» (ФОТО)
11:53, 18 липня 2012 р.

На Львівщині тривають тренування учасників «Репід Трайдент-2012» (ФОТО)

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного тривають україно-американські командно-штабні навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2012».

Про це 032.ua сьогодні повідомив керівник прес-групи навчань «Репід Трайдент-2012» , офіцер Регіонального медіа-центру МО України підполковник Володимир Скоростецький.

На Львівщині тривають тренування учасників «Репід Трайдент-2012» (ФОТО), фото-1

 IMG_0087

 IMG_0102

 IMG_0104

 

«За два дні, які минули від офіційної церемонії відкриття навчань, понад 1400 військовослужбовців 16 країн-партнерів взяли участь у передбачених планами навчань підготовчих заняттях. Умовно, «Репід Трайдент-2012» розподілятиметься на чотири етапи, Перший триватиме із 14 до 23 липня. Упродовж цього часу здійснюватиметься підготовка до виконання завдань: заняття на навчальних місцях, роздільне штабне тренування та перевірка роботи програмного забезпечення (JCATS), злагодження підрозділів тощо. З 24 до 26 липня, у рамках другого та третього етапів, відбудеться відпрацювання передислокації українсько-американської бригади до району відповідальності та, безпосередньо, проводитиметься підготовлена офіцерами багатонаціональних штабів операція ‏ «Рішучий удар» з підтримання миру у районі відповідальності», – повідомив помічник керівника навчань з української сторони підполковник Богдан Огороднік.

На Львівщині тривають тренування учасників «Репід Трайдент-2012» (ФОТО), фото-2

 IMG_0125

 IMG_0136

 IMG_0140

 

Офіцери багатонаціональних штабів провели заняття з питань використання систем імітаційного моделювання бойових дій. Українські та американські інструктори провели заняття з офіцерами батальйонів та спостерігачами-посередниками. Між створеними у контексті навчань штабними підрозділами відбулось тренування на засобах зв’язку.

Не менш активними були й практичні заходи у полі. Під час підготовки підрозділів країн-учасниць до практичної фази на загальновійськовому стрільбищі полігону відбулися бойові стрільби відділень у взводах багатонаціональної піхотної роти «В» укомплектованих військовослужбовцями  збройних сил Македонії, Сербії та Молдови зі стрілецької зброї.

На Львівщині тривають тренування учасників «Репід Трайдент-2012» (ФОТО), фото-3

 IMG_0176

 

«Представники армій інших країн прибули в Україну без штатного стрілецького озброєння», – розповідає керівник стрільб на навчальному місці заступник командира батальйону 80 окремого аеромобільного полку 13 армійського корпусу СВ ЗС України майор Анатолій Іченський. «На час навчань визначені іноземні підрозділи отримали  певну кількість стрілецького озброєння від українських колег. Вона потрібна для проведення занять із вогневої, тактичної та тактико-спеціальної підготовки, а також для занять із системою імітації двостороннього вогневого контакту. Не зважаючи на зміну звичного для них штатного озброєння, наші закордонні колеги діють на вогневому рубежі досить упевнено».

На Львівщині тривають тренування учасників «Репід Трайдент-2012» (ФОТО), фото-4

 IMG_0206

 

Бійці повинні вразити 40 цілей. Мішені у полі розташовані на різних відстанях: від 175 до 600 метрів від вогневого рубежу. Виконання цієї вправи передбачає не лише статичну стрільбу з обладнаної позиції, але й переміщення бійців відділення парами та четвірками, ведення вогню по цілях, що рухаються.

На Львівщині тривають тренування учасників «Репід Трайдент-2012» (ФОТО), фото-5

 IMG_0225

 IMG_0240

 IMG_0262

 IMG_0265

 IMG_0272

 IMG_0293

 IMG_0332

 

На іншій навчальній ділянці полігону військовослужбовці піхотного взводу збройних сил Румунії та підрозділу повітряної кавалерії ЗС Республікі Польща відпрацювали комплекс питань щодо охорони та оборони важливого об’єкту. Серед тактичних завдань, визначених для відпрацювання багатонаціональним підрозділом були, зокрема, наступні елементи: організація оборони на дальніх підступах до важливого об'єкту та патрулювання його по периметру,організація системи вогню та контроль за під’їзними шляхами, захист від снайперського вогню та раптових мінометних обстрілів. Особливо ретельно вивчалися  процедури проведення обшуку відвідувачів, включаючи обшук жінок, місцевого населення, духовних (релігійних) представників а також VIP осіб та процедури перевірки на в’їзді осіб та транспортних засобів на наявність контрабанди, вибухових пристроїв, зброї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...