• Головна
  • Підлогове покриття у Львові - це Еніта
Реклама
11:39, 24 травня 2017 р.

Підлогове покриття у Львові - це Еніта

Реклама

Від того, наскільки вірно буде підібране підлогове покриття, залежить комфорт і зручність перебування в приміщені. Мешканці Львова можуть придбати необхідний виріб, звернувшись до компанії Еніта, де представлений широкий асортимент відповідної продукції.

Звернемо увагу на якість ковроліну

Перед тим, як придбати ковролін варто звернути увагу на деякі деталі. Для початку необхідно підібрати виріб, який буде максимально відповідати дизайну приміщення. Далі потрібно визначитись з ворсом. Від його довжини залежить комфорт, м’якість і тепло. Зазвичай випускають вироби з довгим та підстриженим ворсом. Краще обирати вироби з довгим, не стриженим ворсом з низовим в’язанням. Такий ковролін має довший термін використання і стійкий до пошкоджень. Також цей вибір гарантує захист від холоду, який може йти від підлоги.

Підлогове покриття у Львові - це Еніта, фото-1

Не зважаючи на розповсюдженні міфи, ковролін не викликає алергії та приступів астми. Це відбувається через недостатній догляд за виробом, коли в ньому збираються грибки і інші шкідливі елементи. Для виготовлення ковроліну частіше всього використовуються такі матеріали:

  • шерсть;
  • нейлон;
  • поліпропілен;
  • поліестер.

Кожен з варіантів є прийнятним, а остаточно визначитись з вибором вам допоможуть професійні консультації наших менеджерів.

Ламінат європейського гатунку за низькою ціною

Ще одним варіантом підлогового покриття є ламінат. На відміну від м’якого ковроліну він твердий, виготовляється з деревоволокнистої плити високої щільності. Купити ламінат в Україні можна в ряді магазинів, але лише ми пропонуємо не тільки значний асортимент і вигідні ціни, а ще й оперативну й зручну для доставку в любий куточок міста.

Ламінат ділиться на 3 класи, кожен з яких відповідає потребам для використання в різних місцях:

  • 31 клас – для домашнього використання;
  • 32 клас – для використання в домашніх умовах при підвищеному навантажені та комерційного використання з низьким навантаженням;
  • 33 клас – комерційне використання з умовами високого навантаження.

Варто звернути увагу на той факт, що виріб не стійкий до води, особливо його нижня частина, яка зазвичай майже не має захисного покриття. Перед монтажем варто вирівняти підлогу й покласти захисну плівку (тонкий склеєний поліетилен).

Підлогове покриття у Львові - це Еніта, фото-2

Наявність захисної плівки гарантує тривале використання ламінату. Варто бути обережними при проведенні перестановки меблів та тяжких предметів. Псування цього захисту призводить до скорочення строку експлуатації. Обирайте клас ламінату в залежності від місця та умов використання матеріалу.

І звісно - лінолеум

Інтернет-магазин підлогового покриття Еніта пропонує клієнтам ще один варіант – лінолеум. Він виготовляється з полімерних матеріалів, що робить його максимально стійким при використані в різних приміщеннях.

Підлогове покриття у Львові - це Еніта, фото-3

Лінолеум, ціна якого доступна для кожного жителя країни – чудове рішення для використання в різних кімнатах. Варто лише правильно вибрати матеріал для конкретних умов. Особливо це стосується випадків з ванною кімнатою та кухнею, де покриття не повинно стати слизьким навіть після намокання і потрапляння бруду. Для цього краще обрати полівінілхлориді або нітроцелюлозні вироби. В інших випадках можна використовувати натуральний, алкідний чи резиновий лінолеум.

Обираючи магазин підлогового покриття у Львові, завітайте до нашого інтернет-ресурсу. Ми підготували для вас зручний каталог продукції, де представлений широкий асортимент продукції від кращих виробників. Низька ціна дозволить вам замінити покриття в усіх приміщеннях, а доставка по Україні стане для вас приємним бонусом, адже вам не доведеться самостійно їхати за товаром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...