• Головна
  • На Львівщині за телевізор та телефон вбили жінку сковорідкою
15:51, 17 липня 2012 р.

На Львівщині за телевізор та телефон вбили жінку сковорідкою

Цими вихідними у Жовкві чоловік вбив самотню пенсіонерку. За плечима 23-річного вбивці 56 крадіжок і три судимості. Цього разу хлопець відправився за грошима, однак вбив через техніку. Викрадене допомагала перевозити його вагітна дружина.

Про це 032.ua повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Львівській області.

14 липня близько 14.30 години у місті Жовква на вулиці Шевченка  в одній з кімнат житлового будинку  виявлено труп 53-річної господині. Травми на тілі жінки свідчили, що смерть її була насильницькою.

Зокрема, у жінки виявили відкриту черепно-мозкову травму, забійну рану в потиличній ділянці голови, перелом кісток черепа, перелом нижньої щелепи, крововилив навколо лівого ока, забій м’яких тканин ока та чола, забійне садно на правій поверхні живота, крововиливи у ділянці променево-зап’ястних ділянок рук. При цьому руки та ноги господині помешкання були зв’язані  рушником та марлею.

Померлою жінку застала її сусідка, яка відразу повідомила правоохоронцям Жовківського РВ ГУ МВС. Під час проведення оперативно-розшукових заходів було з’ясовано, що це жорстоке вбивство скоїв 23-річний місцевий житель, який вже має три судимості за 56 крадіжок.

Як розповів заступник начальника управління кримінального розшуку ГУ МВС України Сергій Богданов, після скоєння вбивства один з таксистів бачив, як вагітна жінка перевозила на велосипеді великий плазмовий телевізор «Самсунг». Це свідчення таксиста стало першою зачіпкою для розкриття злочину. Адже, як з’ясували правоохоронці, телевізор, який перевозила вагітна, викрав її чоловік - убивця 53-річної жінки.

Також було з’ясовано, що жінка, яку було вбито, нещодавно продала нерухомість. Відповідно у місті знали, що вона є досить забезпеченою. Відтак, розбагатіти чужим коштом вирішив 23-річний рецидивіст.

У своїх свідченнях чоловік повідомив, що 12 липня близько 21.30 години він з метою викрадення грошей та матеріальних цінностей проник в приміщення житлового будинку пенсіонерки,  яка на той момент перебувала на присадибній ділянці, та почав обшукувати помешкання. Проте раптом у будинок увійшла власниця та застала там невідомого. Неочікуючи такого, чоловік вдарив жінку пательнею по голові, чим спричинив несумісні з життям тілесні ушкодження.

Зв’язавши рушником руки, ноги та рот старенької, чоловік заволодів телевізором «Самсунг», телевізійним тюнером, мобільним телефоном «Нокіа-3110с», настінним годинником та апаратом для вимірювання тиску. Щоправда грошей, на які так розраховував зловмисник, у будинку таки не знайшов, оскільки жінка їх розмітила на депозитному рахунку у банку. 

Правоохоронці також з’ясували, що вбивця намагався «замести» сліди злочину. Він запалив у будинку свічки та ввімкнув газову плиту. Вибуху не сталося. Окрім того, під час проведених розшукових заходів правоохоронці встановили, що плазмовий телевізор «Самсунг» зловмисник встиг продати у Львові на «Радіоринку», отримавши за нього 1,2 тисячі гривень.

На сьогодні зловмисника затримано. За цим фактом слідчі райвідділу міліції порушили кримінальну справу за ознаками п.6. ч.2 статті 115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...