• Головна
  • Дерев'яні будиночки для дітей або як просто мрію зробити дійсністю
Новини компаній
09:00, 19 червня 2017 р.

Дерев'яні будиночки для дітей або як просто мрію зробити дійсністю

Новини компаній

Всім дорослим та малим жителям цього світу необхідно мати свій особистий простір, місце, де можна побути наодинці, мріяти, будувати плани на майбутнє та просто відпочивати. Відшукати для себе такий затишний куточок інколи вдається дуже складно. Особливо якщо хочеться, щоб це була невелика хатинка чи справжній маленький палац. ТМ «Казковий будиночок» може запевнити Вас, що знайти таке місце або навіть створити його самостійно – це можливо!

Чому це гарна пропозиція? 

Про такі іграшку як дерев'яний будиночок без сумнівів мріють абсолютно всі діти. Вона не може зрівнятись з лялькою чи машинкою. Ігрова хатинка буде справжнім власним житлом, де можна спокійно побути на самоті чи весело проводити час з друзями.

Дерев'яні будиночки для дітей або як просто мрію зробити дійсністю, фото-1

Такий подарунок – це гарний спосіб привчити свого малюка до самостійності, адже оскільки дитина матиме свій будиночок, то і за його зовнішній вигляд та чистоту у ньому вона повинна буде турбуватись самостійно. Крім того, у такій хатинці Ваше чадо зможе розставити все за власним бажанням. Особистий простір Ваших доньки чи сина буде виглядати саме так, як вони самі того забажають, починаючи від маленьких елементів декору до загального вигляду інтер’єру. Таким чином, з впевненістю можна сказати, що дерев'яні будиночки для дітей це простір для фантазії.

Дерев'яні будиночки для дітей або як просто мрію зробити дійсністю, фото-2

Що ми можемо запропонувати? 

Наші майстри виготовляють яскраві ігрові хатинки для дітей різного віку. У нас ви можете купити будиночки:

  • Для дітей віком від 2 до 6 років;
  • Для дітей від 4 до 10 років;
  • Для дітей віком від 10 років;
  • Ігрові будиночки для дачі;
  • Дитячі меблі.

Докласти власних зусиль до створення ігрової хатинки можуть і самі батьки. ТМ «Fairy House» пропонує дитячі будиночки на замовлення. Ми можемо реалізувати представлений вами індивідуальний проект або удосконалити чи оновити вже куплений будиночок.

Дерев'яні будиночки для дітей або як просто мрію зробити дійсністю, фото-3

 На нашому сайті всі охочі зможуть познайомитись із вже готовою продукцією або замовити всій власний дерев'яний будиночок, хатинку на дереві чи кам'яному фундаменті, гойдалки, гірки, канати, лабіринти та багато чого іншого.

Переваги нашої продукції

Ми професійно та відповідально підходимо до виготовлення дерев'яних будиночків, адже розуміємо наскільки важливо аби дитину оточували тільки якісні речі.

Кріплення елементів конструкцій абсолютно безпечні, імовірність того, що ваш малюк зможе пошкодитись під час розваг у своїх хатинці – нульова. У будиночках відсутні предмети з гострими кутами чи шершаві поверхні. Деталі з металу покриті спеціальним антикорозійним засобом, а з дерева – фарбами та лаком, що не містять токсинів.

Будиночки нашого виробництва дуже практичні та зручні у використанні. Не зважаючи на міцність та стійкість конструкції такої міні-будівлі її можна легко транспортувати та розбирати за потреби.

ЕЛЬФ_новий_розмір-min

ЕЛЬФ_новий_розмір-min

Отже, основні характеристики нашої компанії «Казковий будиночок»:

  • Професійний підхід;
  • Якісна продукція;
  • Доступні ціни.

Ми завжди готові допомогти вам у здійсненні мрій та створенні справжньої казки!

Наші контакти:

(097) 111 – 93 – 11

(093) 111 – 93 – 11

Адреса:

Україна, м. Львів, вул. Дороша 9/11

Режим роботи:

Пн – пт, з 10:30 до 17:30

Email:

[email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...