• Головна
  • Щоб купувати гарний одяг втричі дешевше, потрібно ...
Новини компаній
11:30, 14 червня 2017 р.

Щоб купувати гарний одяг втричі дешевше, потрібно ...

Новини компаній

Потрібно лише прочитати цю статтю, яку я написала, насилу змусивши себе відірватися від примірки одягу з інтернет-магазину Time of Style. Зараз я трохи потанцюю від радості, заспокоюся і розповім, хто винен, що робити і де купити дешевий одяг в Україні =)

Отже, вже другий день в інтернет магазині Time of Style йде розпродаж одягу зі знижками до -72%.Неаби як підіймає настрій те, що абсолютно будь-яку річ можна купити дешевше, чи то шкарпетки, чи зимовий пуховик. Але найбільше на сайті, звичайно ж, літнього одягу.
Майки - моя любов навіки, тому почну з них. Спортивні та більш ошатні, які можна надіти з спідницею - всі дуже класні. Літні принти, мережива і ціни від 29 грн. - що ще потрібно для щастя? А для щастя потрібні ще чоловічі футболки, які в Time of Style коштують від 49 грн. Я нарахувала 25 моделей і збилася, але їх набагато більше. А якщо врахувати, що кожна модель представлена ??в різних кольорах, то вибрати дійсно є з чого.
майки жіночі

майки жіночі

 футболки чоловічі

Влітку, звичайно, жарко, але без штанів не обійтися. Тому зустрічайте - жіночі джинси від 119 грн. і чоловічі штани від 139 грн.
жіночі джинси

жіночі джинси

 

Легкі сукні від 79 грн. і футболки від 59 грн. забезпечать захоплені погляди чоловіків і заздрісні - суперниць, адже тут представлені моделі для всіх типів фігури.
У спеку рятує лише легкий одяг і легка надія на дощ. Якщо організувати дощ ми безсилі, то про легкий одяг краще подбати заздалегідь. Нехай до того моменту, коли на вулиці буде 40, у вас в шафі вже лежать легкі модні шорти. Ціни на чоловічі і жіночі шорти стартують від 59 грн.
Продовжуючи тему літа - якщо до відпустки далеко, і ви з жахом уявляєте, як будете смажитися в офісі, підкоряючись дрес-коду - ви врятовані! Легкі сорочки з коротким рукавом від 109 грн. поспішають на допомогу! А якщо ви з тих щасливчиків, хто вже пакує валізи і уві сні чує шум моря - не забудьте взяти з собою зручні сланці від 49 грн.

Не так швидко робиться, як мовиться - це не про нас. Оформити замовлення можна за 5 хвилин, тому не будемо відкладати в довгий ящик, адже йде вже другий день розпродажу. Не хочу, щоб ваш розмір забрав хтось інший, тому не буду вас затримувати. І порада наостанок - якщо зареєструватись на сайті, то в  майбутньому, коли акція закінчиться, ви все одно будете купувати за нижчими цінами, ніж незареєстровані користувачі.

Дякуємо інтернет-магазину Time of Style за надані матеріали.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...