• Головна
  • У Львові театр танцю Мадрін виступить на підтримку української мови (ПРОГРАМА)
18:00, 13 липня 2012 р.

У Львові театр танцю Мадрін виступить на підтримку української мови (ПРОГРАМА)

Театр танцю МАДРІН виявляє добровільну ініціативу продемонструвати свою творчість на підтримку української мови і запрошує усіх небайдужих приєднатись до них у центральній частині міста, у парку Культури на літній сцені та у клубі Пікасо.

Про це 032.ua повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Саме тут ми представимо наші останні роботи – сучасні танцювально-театралізовані постановки під сучасну українську лірику. Серед них: Браття (Веселі, Браття, часи настали, Океан Ельзи), Вагітні Майбутнім (Вагітні Майбутнім, Арсен Мирзоян) та Вівці (Вівці, Рокаш та Олеся Киричук). У цих трьох коротких митях можна побачити, як українцям було нелегко і не раз, але ми, взявшись за руки, дочекались кращих часів, картину прекрасного майбутнього, яке залежить від сучасного покоління, а також унікальність та неповторність тієї однієї, яка є серед безлічі інших – української мови. Всі постановки алегоричні і символічні, чим завжди відрізнялось українське мистецтво.

Хочу сказати, що постановка танцювальних шоу під  українську лірику завжди було особливістю нашого балету. Про це свідчить чимала кількість наших номерів, зокрема, 40-хвилинний україномовний клубний мюзикл «Подих» (2009р.) та багато інших короткометражних постановок», - розповідає керівник балету «МАДРІН» Маріна Васильєва.

Також у програмі танцювальний майстер-клас, лабораторія, флеш-моб. У кінці класу, на основі вивченого матеріалу, учасники представлять коротку постановку, до якої зможуть приєднатись і перехожі. Окрім того, всі учасники-глядачі отримають в якості подяки знижки на заняття у MADRIN Dance Academy. Діти від 3-х років зможуть написати гарні українські слова червоним кольором на чорно-білому полі.

Розклад заходів:

14 липня (субота) початок о 16.00 год. пл. Яворського;

15 липня (неділя) з 20.00 год. до 21.00 год. парк Культури, літня сцена.

17 липня (вівторок) початок о 19.00 год. площа біля Театру Опери і Балету.

Організатори заохочують приходити у вишиваних сорочках або із будь-якою українською символікою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...