• Головна
  • У Львові завтра можна буде виграти путівку в Діснейленд
15:40, 13 липня 2012 р.

У Львові завтра можна буде виграти путівку в Діснейленд

У суботу, 14 липня, у Львові в Шевченківському гаю відбудеться масштабне свято «Сімейні канікули». Усі охочі тут матимуть змогу пограти в цікаві ігри, взяти участь у різноманітних конкурсах та вікторинах. Метою заходу є показати цінність та важливість сім’ї серед молоді і старшого покоління, задля формування позитивного, конструктивного і перспективного погляду на сім’ю.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Мрія кожної людини побувати в Парижі, а мрія кожної дитини - відвідати Діснейленд. В цей період, коли всі дітки якраз знаходяться на канікулах, не в школі, для них якраз є чудова можливість щось організувати так, щоб їм так само було цікаво проводити час. Напевно, не всі десь на селі, в бабці, не  всі на морі, тож запрошуємо всіх тих, які залишились у Львові, в Шевченківський гай 14 липня, де о 12 годині  розпочнеться  захід «Сімейні канікули», - сказала головний спеціаліст відділу маркетингу та культурних індустрій управління культури ЛМР Оксана Кулик.

«Ідея проведення такого свята зародилась вже давно, оскільки захід є  соціальним, тобто абсолютно не комерційним.  Дуже важливим було донести до людей  цінність сім’ї, самого інституту сім’ї, в якому всі ми виховуємося, зароджується людина як особистість. І тому важливо буде показати людям проводити якось разом вільний час.  Часто не тільки в літку, але й загалом, батьки  через свою заклопотаність, через свою зайнятість надто мало часу проводять разом з дітьми. Тобто діти спочатку в школі, батьки на роботі, а разом тільки уроки роблять. Було б непогано провести таке свято, де б могли якось реалізували себе батьки разом з дітьми. Це буде фестиваль спортивно-розважального характеру, будуть проводитися різні конкурси, вікторини. За перше місце команда отримає поїздку на вік-енд в Діснейленд. А оскільки проект абсолютно не є комерційним, то участь також безкоштовна», - розповідає організатор заходу Роман Мазепа.

«Участь в конкурсі ми пропонується взяти 20 парам сім’ями: татко, мама і дітки від 6 до 12 років. Саме така вікова категорія буде найоптимальніша для тих конкурсів, які  передбачено. Створені спеціальні анкети для сімей, котрі мають заповнити учасники конкурсів. Якщо ж охочих родин буде більше, то організатори підготували для них спеціальні випробовування, щоб вибрати двадцятку кращих. В команді повинно бути від 3 до 4 осіб, основна передумова, що це мають бути дорослі та діти. Багато конкурсів було створено таким чином, що чітко буде видно командну взаємодію. Дітки зможуть разом з батьками приймати участь в 10 конкурсах різного напрямку, переважно  спортивного. У всіх за кожен конкурс буде відповідне місце. В кінцевому результаті підіб’ються підсумки  і буде виголошено того, хто переміг.

Переможцем буде та сім’я, яка по-чесному, своїми стараннями, спільною співпрацею, спільними зусиллями набере найбільшу кількість очків. Сім’я, котра займе перше місце, поїде в Париж в Діснейленд. На другом місці подарунком є абонемент в «Аквапарк» на місяць і родина на третьому місці зможе безкоштовно відвідати розважальний комплекс «Веселка». Окрім того  всі учасники отримають приємні сюрпризи, подарунки і заохочувальні призи», - каже організатор свята Мирослава Дмитришин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...