• Головна
  • Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про свою зустріч із Володимиром Гройсманом: подробиці
17:55, 8 червня 2017 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про свою зустріч із Володимиром Гройсманом: подробиці

У середу, 7-го червня, відбулася робоча зустріч Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та мера Львова Андрія Садового, під час якої сторони обговорили питання, які найбільше хвилюють громаду міста Лева. 

Про це 032.ua повідомили у прес-службі міської ради Львова.

Так, за словами Андрія Івановича, розмова із Прем’єр-міністром велася навколо трьох найважливіших питань для Львова станом на сьогодні, зокрема, про вивіз ТПВ, будівництво індустріального парку та про субсидії і пільги.

"Я розповів про нашу складну ситуацію із вивозом ТПВ. На жаль, Меморандум, під час підписання якого був присутній Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, не виконується у повному об’ємі. Ситуація надзвичайно складна. Але Володимир Гройсман пообіцяв, що зробить все можливе, аби Меморандум запрацював. Також ми обговорили питання щодо  індустріального парку «CTP», тому що незрозуміла позиція, яка є з боку Генеральної прокуратури, що вилучає документи. 

Крім того, ми говорили про ситуацію, яка склалался з компенсацією пільг та субсидій. Проблема в тому, що станом на сьогодні близько 600 мільйонів  гривень держава винна місту. Через це наші «Львівтеплоенерго» та «Залізничнетеплоенерго» не можуть нормально функціонувати, адже  газовики вимагають плату за газ, а держава свою частину не компенсує.  Мені пообіцяли, що до кінця червня питання буде врегульоване", - розповів Андрій Садовий.

Читайте також на нашому сайті: 

Що треба знати про запровадження безвізового режиму львів'янам: запитання та відповіді.

Афера на мільйон: правоохоронці розповіли, як шахраї незаконно викрали комунальне майно Львова (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...