• Головна
  • У Львові продовжують збирати кошти для дітей з «чорнобильської» лікарні
14:51, 12 липня 2012 р.

У Львові продовжують збирати кошти для дітей з «чорнобильської» лікарні

У Львові триває проект «Mount&Musik» в рамках благодійного марафону «Подаруй дитині надію». Цей проект триває ще з минулого року та має на меті привернути увагу громадськості до важкохворих дітей Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а також заохотити львів’ян до збору коштів для потреб цього закладу.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«В межах акції «Mount&Musik»будуть представлені картини, намальовані дітьми з важкими недугами. Оскільки, ці картини намальовані в найважчі періоди життя дитини, вони передаватимуть стан душі кожного маленького художника.

Цей проект є продовженням акцій «Маленький Львів – важкохворим дітям» та «Dj дітям», тому поєднає в собі класичну музику з сучасною електронною. Основною метою такого поєднання класичного та електронного стилю музики є ознайомлення і популяризація  класичної музики в молодіжному колі і навпаки.

У акції братиме участь Назарій Пилатюк – соліст Академічного симфонічного оркестру «INSO – Львів» (скрипка), а також інші українські ді-джеї та музиканти.  Шедеври відомих світових композиторів, таких як, Йоган Себастьян Бах,  Вольфганг  Амадей Моцарт та інших, буде виконувати симфонічний оркестр спільно з ді-джеями України.

Це дійство відбуватиметься на пл. Ринок 14, 21 та 28 липня, а також 4, 11 та 18 серпня. Початок о 14.00 год. Триватимуть музичні вечори приблизно до 21.00 год.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...