• Головна
  • Львівські двірники за Євро-2012 отримали грамоти та премії від Садового (ФОТО)
14:32, 11 липня 2012 р.

Львівські двірники за Євро-2012 отримали грамоти та премії від Садового (ФОТО)

Сьогодні подяками міського голови відзначено 45 двірників – працівників ЛКП і ШРП Галицького району, що прибирали центр міста в посиленому режимі.

Про це повідомили в Галицькій районній адміністрації.

Пропозиції на відзначення найкращих двірників подяками міського голови керівники ЛКП подали самостійно. Зокрема, йдеться про 4 ЛКП центру міста: «Старий Львів», «Айсберг», «Княже місто», «Цитадель-Центр» та ШРП Галицького району. За словами голови Галицької РА Ірини Маруняк, вибрано тих двірників, які працювали якісно, віддано, вдень і вночі – працівників, які себе найкраще проявили під час проведення ЄВРО 2012. Всі двірники, які працювали в центральній частині міста в посиленому режимі, також відзначені преміями на ЛКП відповідно до відпрацьованого часу та обсягу роботи.

Львівські двірники за Євро-2012 отримали грамоти та премії від Садового (ФОТО), фото-1

 

«За добру працю потрібно дякувати. Насправді сьогодні всі, хто приїжджає до Львова, - гості і ті, хто довгий час не був, говорять, що у Львові стає набагато чистіше. Гості, які приїжджали до нас під час ЄВРО, також на це звертали особливу увагу. За тим стоїть дуже важка праця простих наших людей – наших жіночок, які з раннього ранку до пізнього вечора, а коли працювала фан-зона, і цілу ніч, прибирали. Тому для мене була сьогодні велика честь запросити їх, подякувати їм. Звичайно, всі вони отримали також премії», - зазначив під час урочистого нагородження двірників міський голова Львова Андрій Садовий.

Львівські двірники за Євро-2012 отримали грамоти та премії від Садового (ФОТО), фото-2

 

«Премії визначали керівники ЛКП. Розмір премії залежить від вкладу двірника в свою роботу. Це якість виконання робіт, інтенсивність, навантаження і змінність. Деякі двірники працювали і вдень, і вночі – вони, звичайно, мають більшу премію. Премія становила від 800 до 200 грн. Ті двірники, які працювали в центрі і які мали найбільше навантаження, мають від 600 до 800 грн премії. Ті ж, які працювали на околицях Галицького району, мають трішки меншу премію. Однозначно, всі двірники, які працювали під час ЄВРО, є пошановані та відзначені преміями», - розповіла голова Галицької РА Ірини Маруняк.

Львівські двірники за Євро-2012 отримали грамоти та премії від Садового (ФОТО), фото-3

 

Відтак, подяками міського голови Львова відзначені: двірники ЛКП «Старий Львів»: Алазі Степанія Григорівна, Галик Ярослав Миколайович, Ясниська Ганна Федорівна, Величко Леся Миколаївна, Качур Леся Миколаївна, Крив’як Любов Григорівна, Микитів Петро Степанович, Поврозник Іванна Ярославівна, Салманова Нонна Мустафанівна, Гелей Любомира Василівна; двірники ЛКП«Цитадель-Центр»: Боднарчук Марія Онуфрівна, Гуменюк Ольга Іллівна, Чайківська Євгенія Михайлівна, Дякун Стефанія Ярославівна, Дрозд Любов Ільківна, Стрембіцька Олександра Євгенівна, Добуш Ганна Іванівна, Феник Ольга Дмитрівна, Руда Катерина Михайлівна; двірники ЛКП «Княже місто»: Волоса Василь Васильович, Квінтюк Любов Йосипівна, Гойнич Ігор Йосипович, Павлівець Ірина Дмитрівна, Ханас Марія Іванівна, Смуригіна Галина Степанівна, Турковид Ганна Володимирівна, Паланичка Марія Степанівна, Дика Ольга Іванівна, Хом’як Зінаїда Ігорівна; двірники ЛКП «Айсберг»: Гурняк  Марія Осипівна, Миць Тетяна Степанівна, Гнот  Людмила Станіславівна, Швед Дарія Володимирівна, Білокура  Ганна Йосипівна, Чинька Тарас Григорович, Венгерак Олександра Константинівна, Боднар Стефанія  Михайлівна, Бернадська Наталія Василівна, Гнідик  Наталія Степанівна; прибиральники територій ЛКП «ШРП Галицького району»: Салабай Марія Григорівна, Козак Анна Миколаївна, Біловус Наталія Миколаївна, Пашкевич Стефанія Степанівна, Богатиренко Марія Михайлівна, Скрипка Роман Андрійович.

Ірина Маруняк додає: «Ми дуже дякуємо двірникам, керівникам, майстрам ЛКП, ШРП Галицького району за якісну роботу, всім працівникам житлово-комунальної сфери за небайдужість. Дякуємо, що кожен двірник переживав, аби Львів був чистим, привабливим, комфортним для людей, які проживають у місті. Щоб люди, які до нас приїжджали, з хорошими позитивними враженнями їхали назад і розповідали про наше гарне місто».

Львівські двірники за Євро-2012 отримали грамоти та премії від Садового (ФОТО), фото-4

 

Нагадаємо, у дні матчів двірники у центрі міста працювали цілодобово у черговому режимі. Щоденно протягом Єврочемпіонату у Галицькому районі прибирали близько 280 двірників, з них у центрі – близько 100 осіб.

Довідка

Після проведення останнього матчу у Львові щодня з Галицького району вивозиться близько 400 м куб. сміття, що менше, ніж у матчеві дні. Загалом за період з 7 до 26 червня з Галицького району вивезено 7426 м куб. сміття, зокрема із фан-зони – 805 м куб. Станом на сьогодні двірники у центральній частині міста працюють у двозмінному режимі: з 5:00 до 13:00 год. та з 13:00 до 22:00 год. Залучено 10 одиниць техніки.

За три дні матчів із району вивезено понад 1,5 тис. м куб. сміття, із фан-зони зокрема – 170 м куб. Відтак, у ці дні із центру вивезено утричі більше сміття, ніж зазвичай. Сміття з урн забиралося постійно, зокрема у дні матчів – 12 разів на день.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...