• Головна
  • У Львові оголосили тендер на впровадження електронного квитка
17:30, 26 травня 2017 р.

У Львові оголосили тендер на впровадження електронного квитка

ЛКП "Львівавтодор" оголосило про початок тендерних процедур на вибір компанії, яка впроважуватиме систему електронної оплати проїзду у міському транспорті Львова.

Відповідне оголошення з’явилося сьогодні, 26 травня, на офіційній сторінці ЄБРР. Нагадаємо, що саме Європейський Банк Реконсрукції та Розвитку надав нашому місту кредит в розмірі 10 мільйонів євро на впровадження є-квитка.

Як пояснив у коментарі кореспонденту 032.ua керівник відділу електронного квитка ЛКП «Львівавтодор» Сергій Журбенко, наразі цей тендер можна назвати попереднім, і відбуватиметься він у кілька етапів.

"На попередньому етапі ми будемо оцінювати компанії за їхнім досвідом, фіннсовою спрможністю та кадровим ресурсом. Ті, компанії, які пройдуть попередню кваліфікацію, будуть брати участь в основній частині. Тут ми будемо оцінювати технічну та фінансову складову", - розповів Журбенко.

За словами автодорівця, до участі в тендері можуть долучитися як іноземні так і українські компанії. Втім, за словами Журбенка, в нашій країні дуже мало компаній, які можуть займатися подібними проектами.

"Компанія повинна мати хоча би два реалізовані проекти з автоматизованої системи оплати проїзду в інших містах. У нас в Україні дуже мало компаній з таким досвідом", - зауважив пан Сергій.

Зазначимо, що подати заявку на участь в тендері всі охочі зможуть до 30 червня цього року. Обрати переможця "Львівавтодор" планує наприкінці цього року.

Додамо, що автоматизована оплата проїзду в міському транспорті Львова може запрацювати вже навесні 2018 року. 

Читайте також на нашому сайті:

Куди піти у Львові на вихідних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...