• Головна
  • У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО)
16:52, 5 липня 2012 р.

У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО)

Викладачі львівських танцювальних шкіл та студій, а також професійні інструктори Української федерації танців проводитимуть для львів'ян безкоштовні майстер-класи у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО), фото-1

 

У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО), фото-2

 

У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО), фото-3

 

Найяскравіша танцювальна подія літа починається з урочистого відкриття 7 липня. На гостей заходу чекає  показовий концерт та майстер-класи від учасників проекту. Також відбудуться конкурси для глядачів та розіграші призів. Завершиться відкриття музичною програмою та танцювальною вечіркою за участю ді-джеїв та перфоменсами від учасників проекту. А вже наступного дня інструктори почнуть давати безкоштовні уроки танців.

Метою «Танцювальних вікендів» є залучення молоді та підростаючого покоління до культурного та творчого розвитку, пропагування здорового способу життя та спорту, а також презентація танцювальних шкіл Львова та міст України.

У проекті беруть участь близько 25 провідних танцювальних шкіл Львова, Києва, Донецька. Майстер-класи проводитимуть інструктори Української федерації танців. Усі охочі, не залежно від віку, матимуть змогу освоїти такі танцювальні стилі, як хіп-хоп, джаз-фанк, танго, контемпорарі, сальса, східні танці, брейк-данс, фламенко, трайбл, вокінг, стомп, денсхол, бурлеск, рок-н-рол та багато інших. Також у програму включено вечірки за участю танцювальних колективів. Окрім того, всі охочі зможуть безкоштовно зробити та отримати фото зі своїми друзями та рідними.

В день закриття проекту, 18 серпня, відбудеться гала-концерт за участю танцювальних колективів та музикантів. На глядачів та активних учасників майстер-класів чекають приємні призи від організаторів проекту.

У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО), фото-4

 

В Україні захід такого формату проводиться вперше. Протягом липня-серпня львів’яни та гості міста матимуть змогу брати участь у безкоштовних масових майстер-класах та вечірках з різних видів танцю.

Організаторами «Танцювальних вікендів» є Українська федерація танців за підтримки Благодійного фонду Ігоря Васюника «Гуманітарні ініціативи» та Львівської міської ради.

«Це старт нової епохи для танцювального життя Львова. Тут є дуже багато творчих, танцювальних колективів та хороших інструкторів. Я вважаю, що є сенс і простір для розвитку цієї культури у Львові. У цьому місті можна себе повноцінно реалізувати», – говорить організатор проекту, інструктор Української федерації танців Олександра Середа.

У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО), фото-5

 

«Цей проект спрямований на те, щоби показати молоді можливість всебічно розвиватися через танець. Світ танцю є дуже цікавим. «Танцювальні вікенди» тому і є соціальним проектом, щоб кожен охочий зміг відвідати безкоштовні майстер-класи і долучився до цієї культури», - додає організатор проекту, інструктор Української федерації танців Світлана Славіогло.

Як зазначає головний спеціаліст відділу маркетингу та культурних індустрій управління культури ЛМР Оксана Кулик, проблема зацікавлення дітей і молоді  здоровим, творчим, культурним способом життя досить давно постала на перший план: «Парк культури – чудова територія нашого міста. На його сцені відбуваються цікаві концерти і фестивалі. Таку територію хочеться займати чимось корисним. Тому  ми з приємністю підтримали проект Української федерації танців, оскільки він пропонує різні види нових захоплень для дітей. Окрім того, «Танцювальні вікенди» охоплює усі цільові аудиторії та вікові групи. Ми запрошуємо усіх в парк культури!».

У Львові стартує соціальний проект літа – «Танцювальні вікенди» (ФОТО), фото-6

 

 

Довідка

Українська федерація танців (УФТ) створена у 2005 році та об’єднує інструкторів та школи різноманітних танцювальних стилів та напрямків. У складі УФТ понад 50 практикуючих інструкторів та 20 шкіл у різних містах України. На сьогодні УФТ провела понад 70 масштабних танцювальних заходів: Всеукраїнських фестивалів, унікальних концертів та шоу, соціальних акцій, навчальних семінарів, театрально-танцювальних перфомансів та вечірок просто неба. У Львові в складі УФТ на сьогодні є 4 інструктори.

Майстер-класи «Танцювальних вікендів» відбуватимуться щосуботи з 18:00 до 21:00 год. Вечірки – щонеділі з 19:00 до 21:00 год.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...