• Головна
  • Двірники Львова вже працюють не у режимі Євро
10:17, 3 липня 2012 р.

Двірники Львова вже працюють не у режимі Євро

Після перегляду фінального матчу із офіційної фан-зони Львова вивезено 46 м куб. сміття. Від сьогодні прибирання у центрі міста та на його околицях проводиться у звичному режимі.

Про це 032.ua повідомила голова Галицької РА Ірина Маруняк.

Як розповіла голова Галицької РА Ірина Маруняк, після перегляду фінального матчу із фан-зони вивезено 46 м куб. сміття, загалом із Галицького району – 406 м куб. Від сьогодні двірники перейшли на звичний режим роботи – двозмінний. Продовжує працювати порохотяг та водовозка.

«Двірники й надалі працюватимуть у двозмінному режимі роботи. Літо триває. До нас приїжджає багато туристів. Тому, щоб у місті було комфортно, чистота й надалі підтримуватиметься на належному рівні», - зазначила Ірина Маруняк.

За період з 7 червня до 1 липня із львівської фан-зони вивезено 935 м куб. сміття, загалом із Галицького району – 9188 м куб. У середньому щодня працювало близько 280 двірників. Офіційна фан-зона прибирала фірма «АВЕ Львів».

Довідка

Після проведення останнього матчу у Львові щодня з Галицького району вивозиться близько 400 м куб. сміття, що менше, ніж у матчеві дні. Щоденно працює близько 280 двірників. Залучено 10 одиниць техніки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...