• Головна
  • Що львів’яни думають про проведення Alfa Jazz Fest: результати опитування
14:06, 26 квітня 2017 р.

Що львів’яни думають про проведення Alfa Jazz Fest: результати опитування

З 12 по 14 квітня соціологічна агенція «Фама» провела опитування серед мешканців Львова про те, як вони ставляться до проведення Alfa Jazz Fest у нашому місті.

Згідно з результатами,  90,4% львів’ян вважають, що фестиваль доцільно проводити цього року у Львові.

52,5% опитаних львів’ян планують відвівати цьогорічний фестиваль, а 5,7% ще не впевнені чи підуть на фестиваль.

49,1% опитуваних розповіли, що відвідували Alfa Jazz  Fest у попередні роки, а 21,9% з них купували квиток на заходи фестивалю.

У межах опитування респонденти також оцінювали роль Alfa Jazz Fest у житті міста. Для оцінки респондентам було запропоновано визначити міру своєї згоди з сімома твердженнями про фестиваль. Респонденти використовували 5-бальну шкалу для визначення своєї позиції, де «1» це – “Зовсім не погоджуюсь з твердженням”, а 5 – “Цілком погоджуюсь”.

Отож, згідно з результатами «Проведення щорічного міжнародного фестивалю Alfa Jazz  Fest у Львові допомагає»: розвивати культурну сферу міста  (92,4%), підвищити туристичну привабливість Львова ( 91,3%), підвищувати міжнародний імідж нашої країни (81,4%),  залученню іноземних інвестицій (72,8%), подолати теперішню кризу ( 37,9%), переконатись / впевнитись у загальнонаціональній підтримці (52,4%), продемонструвати, що світ підтримує Україну (61,4%).

Додамо, що під час опитування, було задіяно 800 респондентів віком від 18 до 60 років, яким було відомо про проведення міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest у місті.

Нагадаємо, Alfa Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні  в останні вихідні червня. Перший фестиваль відбувся в 2011 році. Організатор фестивалю - ТОВ «Леополіс Джаз», Виконавчий директор фестивалю – Наталія Горбачевська, творчий куратор – джазовий експерт Олексій Коган. В Консультаційну раду фестивалю входять відомі люди, серед яких музикант Святослав Вакарчук.

Щорічно фестиваль відвідує близько 70 тисяч гостей з України та іноземних країн. 2016 року “Alfa Jazz Fest” був визнаний поважним британським виданням The Guardian  одним з найкращих джазових фестивалів Європи.

Більше новин про Львів читайте ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...