• Головна
  • У Львові з’явилось ще чотириста правоохоронців (ФОТО)
17:55, 2 липня 2012 р.

У Львові з’явилось ще чотириста правоохоронців (ФОТО)

На площі Генерала Григоренка, біля Головного управління МВС України у Львівській області зібралося чимало людей на церемонію випуску курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ. Цього року дипломи отримали 396 молодих правоохоронців.

Про це сьогодні повідомили в прес-службі ВГМЗ ЛьвДУВС.

На початку заступник Міністра МВС України генерал-майор міліції Віктор Ратушняк зачитав присутнім, тим, хто брав участь у підготовці, навчанні та вихованні сьогоднішніх випускників, батькам та рідним курсантів, привітання та слова подяки від Міністра внутрішніх справ України генерала внутрішньої служби України Віталія Захарченка.

«Шановні випускники! Ми з Вами живемо у досить напружений час, пов'язаний з постійно зростаючими вимогами до органів внутрішніх справ, вищих навчальних закладів системи МВС України, – вже від себе особисто звернувся до молодих правоохоронців заступник Міністра МВС України генерал-майор міліції Віктор Ратушняк, - Ваша робота має орієнтуватися на людину, утвердження торжества Закону для всіх, незалежно від соціального статусу та посад. Всі повинні бути рівними перед Законом, тому нам необхідно формувати якісно нове ядро правоохоронців, свідомість яких базуватиметься на розумінні і сприйнятті сучасних реалій та цінностей, виходячи з принципів демократії та верховенства права».

Додатково

Серед випускників 31 молодий лейтенант закінчив навчання із відзнакою. Лейтенантські погони та довгоочікуваний диплом отримали 156 випускників факультету громадської безпеки, 92 - факультету з підготовки слідчих, 148 – факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції. Ці молоді правоохоронці поповнять ряди підрозділів внутрішніх справ багатьох областей України: Київської, Львівської, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької, Житомирської, Сумської. Лейтенанти розпочнуть свою службу у підрозділах карного розшуку, боротьби з економічними злочинами, боротьби з незаконним обігом наркотиків, слідстві, працюватимуть дільничними інспекторами та практичними психологами.

У Львові з’явилось ще чотириста правоохоронців (ФОТО), фото-1
У Львові з’явилось ще чотириста правоохоронців (ФОТО), фото-2
У Львові з’явилось ще чотириста правоохоронців (ФОТО), фото-3
У Львові з’явилось ще чотириста правоохоронців (ФОТО), фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...