• Головна
  • Швидке замовлення таксі у Львові: використовуємо додаток
Новини компаній
16:47, 31 березня 2017 р.

Швидке замовлення таксі у Львові: використовуємо додаток

Новини компаній

Львів – неймовірно гарне місто. Але часом у нас немає часу насолоджуватися його видами. Хоча створюється враження, що життя тут тече розмірено і неквапливо, ритм Львова мало чим відрізняється від «пульсу» інших великих міст, які є діловими центрами. Не дивно, що жителі так часто користуються послугами місцевих служб таксі.

Однією з найбільш популярних компаній в місті, яка надає такі послуги, є «Студент Таксі». Це цілодобова служба, в якій працюють досвідчені водії. Мешканці Львова та гості міста швидко оцінили компанію за ввічливий сервіс та доступні тарифи. До того ж багатьох приваблює використання «Студент Таксі» передових технологій. Мова зараз йде не про сучасно обладнаних машинах, хоча автомобілі теж відносяться до переваг компанії. Програмістами було розроблено зручний мобільний додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua, яке дозволяє замовляти таксі буквально за кілька секунд.

Переваги програми «Студент Таксі»

Швидкість. Додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua дозволяє економити час. Вам не доведеться телефонувати диспетчеру, диктувати свою адресу, маршрут, обговорювати нюанси. Всю цю інформацію ви зможете ввести в зручну форму. Причому в наступні рази потрібно вказувати набагато менше даних, додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua запам'ятовує введені користувачем адреси. Залишається тільки вибрати потрібний варіант.

моб прилож

моб прилож

Функціональність. Використовуючи додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua ви можете вказати всі вимоги щодо машини. Який клас автомобіля вам потрібен? Чи збираєтеся ви перевозити тварину? Хочете отримати чек? Вам потрібно тільки поставити галочки напроти потрібних пунктів.

Можливість формувати ціну. Додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua проаналізує введені вами дані і видасть інформацію про вартість проїзду. З урахуванням цих даних ви можете коригувати умови замовлення. До того ж є можливість додати до ціни певну суму. Ця опція корисна на той випадок, якщо ви шукайте машину в годину пік. Таким шляхом ви збільшите шанси на швидке прибуття автомобіля. Зрозуміло, доплата здійснюється абсолютно добровільно. Навіть без неї співробітники «Студент Таксі» зроблять все можливе, щоб вам не довелося чекати машину.

Виклик з будь-якого місця. Вам ніщо не завадить оформити замовлення. Мобільний зв'язок в деяких гіпермаркетах і комплексах буває нестабільною. Досить важко в таких умовах спілкуватися з оператором. Використовуючи додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua ви зможете не турбуватися про такі дрібниці. До того ж вам не будуть заважати сторонні шуми. Наприклад, якщо ви знаходитесь на концерті або в клубі, щоб зателефонувати диспетчеру таксі, потрібно знайти тихе місце. Використовуючи додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua ви зможете легко оформити замовлення, незважаючи на гучну музику.

Нерідкі протилежні ситуації, коли ваша розмова з оператором може заважати іншим людям. Наприклад, розмова по телефону буде недоречна в кінотеатрі, поїзді, бібліотеці, на роботі, нараді, ділових переговорах. Додаток ukr-student-taxi.ref.in.ua від «Студент Таксі» вирішує дану проблему.

Завантажити програму ukr-student-taxi.ref.in.ua можна на будь-який мобільний пристрій. Розроблено окремі версії для Android і Apple.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...