• Головна
  • Поліція перевірить перевізників ТПВ, які досі не вивезли сміття зі Львова
09:52, 28 березня 2017 р.

Поліція перевірить перевізників ТПВ, які досі не вивезли сміття зі Львова

Голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення правоохоронним органам перевірити діяльність перевізників ТПВ, котрі гальмують процес очищення сміттєвих майданчиків.  

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарія Романчука, компанії, що здійснюють вивіз сміття з міста, по-різному поставилися до виконання цих обов’язків.

«До прикладу, якщо «Санком» та «Спецавтотранс» відповідально підійшли до вивезення сміття, повністю очистивши свої контейнерні майданчики від твердих побутових відходів, то ситуація із ТзОВ «Грінера Україна» та ЛКП «Львівспецкомунтранс» цілком протилежна. У результаті маємо 55 і 40 переповнених майданчиків відповідно», - повідомив Назарій Романчук.

У Львівській ОДА наголошують,  що усім названим підприємствам створили оптимальні можливості для забезпечення своєчасного вивезення сміття.

«Пасивність ТЗоВ «Грінера України» та ЛКП «Львівспецкомунтранс» створює підстави трактувати це як саботування процесу очищення Львова від сміття», - наголошує посадовець.

Додамо, що станом на вчорашній день, у Львові очистили 504 переповнених сміттєвих майданчиків, що становить близько 84% від загальної кількості.

Нагадаємо, 21 березня, на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про те, що обласна рада займеться вивезенням сміття у Львові.

Причиною такого рішення стала неспроможність міської влади забезпечити належне вивезення ТПВ із території Львова. А така бездіяльність, могла призвести до суттєвого погіршення епідеміологічної ситуації та збільшенню популяції гризунів, особливо із настанням тепла.

Читайте також на нашому сайті:

Львів домовився із п’ятьма містами Львівщини про вивіз ТПВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...