• Головна
  • Вже передумав: Садовий не хоче сміттєвого полігону у Чорнобильській зоні
11:01, 24 березня 2017 р.

Вже передумав: Садовий не хоче сміттєвого полігону у Чорнобильській зоні

Міський голова Львова Андрій Садовий вирішив пояснити, що саме він мав наувазі, коли запропонував облаштувати резервний сміттєвий полігон у Чорнобильській зоні відчуження.

Роз’яснення своїх слів Садовий опублікував на своїй офіційній сторніці у соціальній мережі Facebook, інформує сайт 032.ua.

Так, Андрій Іванович просить вважати свої слова, як "спонтанну реакцію на численні запитання про те, як Львову вийти зі сміттєвої блокади і що буде, якщо подібне станеться в Києві".

"Я за те, аби навколо Чорнобиля робити заповідник та експериментувати з відновлювальними джерелами енергії. А що саме Києву робити в перспективі з ТПВ - справа киян і київської влади", - йдеться в дописі Садового. 

Щодо проблем Львова зі сміттям, то Андрій Іванович знає, як вирішити це питання. Потрібно всього лише збудувати сміттєпереробний комплекс за світовими стандартами.

"Роботу над концепцією та проектними рішеннями уже розпочали за допомогою уряду Франції. Наступного тижня оприлюднюємо детальний план-графік реалізації проекту", - зазначив у своємо дописі Андрій Садовий.

Нагадаємо, що на брифінгу 22-го березня, міський голова Львова запропонував створити резервний сміттєвий полігон у Чорнобильській зоні відчуження. На думку Садового,існування такого полігону допомогло б іншим українським містам які могли би опинитися у сміттєвій кризі. Більше того, Садовий навіть готовий був профінансувати такий проект коштами громади Львова.

Читайте також на нашому сайті:

Ремонт вулиці Личаківської перенесли: дізнайся чому.

Прокурори і їхні автомобілі: на яких автівках їздить керівництво прокуратури Львівської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...