• Головна
  • "Садовий мав би розпочати сам вирішувати цю проблему, а не шукати знову, хто йому заважає", - Володимир Гройсман про сміттєву кризу у Львові
14:30, 18 березня 2017 р.

"Садовий мав би розпочати сам вирішувати цю проблему, а не шукати знову, хто йому заважає", - Володимир Гройсман про сміттєву кризу у Львові

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман гостро розкритикував міського голову Львова Андрія Садового за сміттєву проблему у місті Лева.

Про це повідомляє сайт 032.ua з посиланням на допис Гройсмана на його сторінці у Facebook.

За словами прем'єр-міністра, у п'ятницю, 17 березня, він мав телефонну розмову із Андрієм Івановичем щодо сміттєвої блокади Львова. Садовий поскаржився прем'єру, що всі полігони України відмовляються приймати ТПВ зі Львова, тому місто опинилося у сміттєвій блокаді. Однак, розуміння з боку глави уряду Садовий так і не знайшов.

"Вони не бачать бажання вирішити проблему з його боку, а тільки постійні зволікання. Тому, певне, і відмовляються, бо не розуміють скільки ще це буде тривати", - зазначив Гройсман у своєму дописі, коментуючи небажання керівників інших полігонів приймати львівські ТПВ.

Натомість, глава уряду вважає, що Садовому вже пора самостійно вирішити це питання, а не очікувати, що хтось вирішить це питання за нього.

"Я уже не раз втручався у цю ситуацію, готовий втрутитись ще раз. Але думаю, що врешті-решт пан Андрій мав би розпочати сам вирішувати цю проблему, а не шукати знову, хто йому заважає", - написав Володимр Гройсман.

Нагадаємо, що напередодні міський голова Андрій Садовий заявив, що останній полігон на території Донецької області відмовився приймати ТПВ зі Львова, тому сміття тепер не має куди вивозити.

Додамо, що станом на ранок суботи, 18 березня, у Львові переповненими залишаються більше двохсот сміттєвих майданчиків.

Читайте також на нашому сайті:

ТОП-10 ідей, як провести вихідні у Львові цікаво і незабутньо.

Тест-драйв закладів Львова: де у місті готують смачні страви грецької кухні (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...