• Головна
  • У Львові підприємець більше року користувався земельною ділянкою без дозволів
14:33, 16 березня 2017 р.

У Львові підприємець більше року користувався земельною ділянкою без дозволів

Приватний підприємець користувався земельною ділянкою на вул. Володимира Великого-Стрийська більше року без дозволів.

Відповідно до договору, укладеного між департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР і мешканкою Львова, від 31.03.2011 року земельна ділянка на вул. Володимира Великого - Стрийська, визначена для забезпечення паркування транспорту, перебувала в оренді фізичної особи, передає прес-служба Львівської міськради.

Термін дії договору закінчився 31.12.2015 року, втім незважаючи на закінчення договору та повідомлення про те, що він продовжений не буде, підприємець продовжував користуватися цією земельною ділянкою вже без відповідних дозвільних документів.

За словами Гелени Пайонкевич, директора юридичного департаменту ЛМР, Львівською міськрадою було подано позовну заяву в господарський суд з вимогою зобов’язати підприємця звільнити займану земельну ділянку.

Рішенням суду від 31.10.2016 року позов міської ради був задоволений. Постановою Львівського апеляційного суду від 10.01.2017 року рішення господарського суду залишилося без змін і лише нещодавно підприємець звільнив цю земельну ділянку.

«Ми скерували звернення в ДФС про визначення розміру збитків за незаконне користування земельною ділянкою на вул. Володимира Великого - Стрийська більше року та звернулися до суду про відшкодування цієї суми», - зазначила Гелена Пайонкевич.

Читайте також на нашому сайті: 

На вулиці Пасічній автомобіль протаранив будівлю супермаркету і аптеки: фото з місця ДТП та подробиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...