• Головна
  • У «Яндекс.Таксі» спростовують інформацію про припинення роботи у Львові
11:28, 15 березня 2017 р.

У «Яндекс.Таксі» спростовують інформацію про припинення роботи у Львові

"Яндекс.Таксі" продовжує працювати у Львові у звичайному режимі і сервіс не припиняв роботу в місті.

Про це кореспонденту 032.ua повідомили у прес-службі “Яндекс. таксі”.

“Кілька брендованих автомобілів класу люкс, які працювали у Львові в рамках промоакції, поїхали з міста після її завершення. Це наша звичайна практика – ми робили так і в Києві, й у інших містах, де запускали Таксі. «Звичайні» ж автомобілі таксі продовжують працювати, як і на старті”, - розповідають у прес-службі “Яндекс. таксі”.

У “Яндекс. Таксі” також зазначають, що вони брендують лише невелику частину машин – не більше 5–10 відсотків від усіх. Оскільки не мають власного автопарку і співпрацюють з місцевими таксопарками.

Нагадаємо, що про закриття “Яндекс-таксі” учора, 14 березня, повідомило інтернет-видання "Твоє місто"  посилаючись на слова голови асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрія Корчинського.

Як раніше писав 032.ua, "Яндекс.Таксі" розпочало свою роботу у нашому місті минулого місяця. Свого часу активісти кількох організацій організовували акцію протесту проти "Яндекс.Таксі" і закликали компанію припинити свою роботу у Львові.

Додамо, що голова асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрія Корчинського неодноразово повідомляв про те, що діяльність “Яндекс. Таксі” у Львові є абсолютно незаконною і користуватись сервісом є небезпечно.

Читайте також на нашому сайті: Луценко: Садовому може загрожувати відсторонення від посади

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...