• Головна
  • Депутати Львова засудили розгін учасників блокади на Донбасі та прийняли звернення до керівництва держави
18:40, 14 березня 2017 р.

Депутати Львова засудили розгін учасників блокади на Донбасі та прийняли звернення до керівництва держави

Сьогодні, 14 березня, у Львові відбулася позачергова сесія мьскої ради через силовий розгін учасників торгової блокади на Сході України.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Так, міські обранці засудили силовий розгін учасників блокади, нагадавши керівництву країни, що вони мали б просувати на міжнародній арені вимогу санкцій через загострення ситуації в Авдіївці, а не спрямовувати свої зусилля на боротьбу з активістами.

Відтак, депутати ЛМР підготували звернення до Президента України, прем’єр-міністра та голови ВРУ щодо ситуації, яка склалася в країні в результаті розгону активістів на залізничній станції "Кривий Торець" у Донецькій області. 

Зокрема, чиновники вимагають публічно назвати імена тих, хто дозволив використовувати силові методи до учасників блокади і покарати їх, ухвалити Закон про визнання територій підконтрольних «ЛНР» і «ДНР» окупованими Російською Федерацією з усіма міжнародно-правовими наслідками, а також перевірити всі аспекти поставок товарів, робіт і послуг на тимчасово окуповані території.

Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, у  понеділок, 13 березня, у «Штабі блокади  торгівлі з окупантами" повідомили, що працівники СБУ та спецпідрозділ поліції "КОРД" силовим методом розігнали один із редутів торгової блокади ОРДЛО на залізничній станції "Кривий Торець" у Донецькій області. 

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові знову критична ситуація із вивезенням сміття: що вирішили робити із проблемою у міськраді.

У львівських маршрутках перевірятимуть посвідчення у пільговиків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...