• Головна
  • Реставрація ванн у Львові: все, що ви хотіли знати у запитаннях та відповідях
Новини компаній
15:01, 13 березня 2017 р.

Реставрація ванн у Львові: все, що ви хотіли знати у запитаннях та відповідях

Новини компаній

Сьогодні багато львів'ян роздумує над питанням: “викинути стару ванну і купити нову чи краще відреставрувати ту, що є". Ми попросили директора компанії “Реставратор” Сергія Кмітя розповісти, чому ж все таки краще реставрувати ванну, а не викидати її і який метод варто обрати для реставрації.

Зазначимо, що компанія “Реставратор” уже понад 10 років працює на ринку і займається професійною реставрацією ванн.

Пане Сергію, чому не потрібно викидати стару ванну, а краще її просто відреставрувати?

Тому що викинути стару ванну і купити нову – це дуже великий клопіт. Адже перед тим, як купити нову ванну, стару доведеться демонтувати, потім винести, заплатити за це все робітникам і поїхати купити нову. Знову ж таки за її доставку і встановлення теж треба буде заплатити. Та й купити нову ванну коштує сьогодні дуже дорого. Насправді, на сьогоднішній день не обов'язково купувати нову ванну, щоб вона виглядала гарно і в ній було приємно перебувати. Достатньо буде її просто відреставрувати. Це буде набагато дешевше і без труднощів.

Скільки часу потрібно, щоб відреставрувати ванну?

Це залежить від стану ванни та виду реставрації. Зазвичай, реставрація ванни триває орієнтовно 3-4 години.

Під час реставрації майстер чистить ванну без пилу та сміття “вологим” способом, потім знежирює, просушує її спеціальним феном і наносить відповідне покриття.

Після того, як майстер наніс покриття треба почекати орієнтовно від 16-ти до 32-х годин. За цей час покриття висохне і ви зможете без проблем ніжитися у ванні.

Ось, наприклад, як виглядала ванна до реставрації:

Реставрація ванн Львів.

А ось, як виглядає після реставрації:

Реставрація ванни Львів

Часто говорять, що реставрувати ванну – це “гроші на вітер”. Мовляв, заплатили гроші, а за півроку стало ще гірше ніж було. Що ви на це скажете?

Так говорять люди, які довірили свою ванну не професіоналам, які обіцяють все зробити за 200-300 гривень, використовують погані матеріали і не дають жодної гарантії.

У нашій ж компанії всі матеріали сертифіковані і гіпоалергенні, а наші майстри видають клієнтам рахунок, на якому вказується вартість робіт, а разом із ним гарантійний талон із мокрою печаткою.

Дізнатися більше про те, як ми працюємо і про наші послуги можна на сайті: Реставрація ванн Львів.  

Що впливає на вартість реставрації?

Вартість реставрації залежить від матеріалу та методу , який обирає клієнт.

А який метод краще обрати при реставрації?

Якщо у вас акрилова, керамічна, чавунна або сталева, то вам підійде метод “Наливної ванни з використанням акрилу”. Сьогодні цей метод вважають одним із найкращих видів відновлення ванни, адже він забезпечує хорошу стійкість емалі, захищає від ударів та пожовтіння впродовж 10-ти років.

Для тих, хто полюбляє довго купатися, ідеально підійде метод “Акриловий вкладиш”. Ця технологія забезпечує високу теплоємність. За пів години вода у такій ванні вистигає лише на 1 градус і ви можете зекономити гарячу воду.

Найбільш економним і швидким способом повернути старій ванні новенький вигляд до 2-х років є “Емалювання”. Цей спосіб використовують, коли потрібно здати квартиру в оренду чи продати її.

Детальнішу інформацію про реставрацію ванн можна дізнатись на сайті компанії “Реставратор” – http://restavrator.te.ua/ . або ж за телефоном: 068-15-15-815.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ванна #реставрація_ванн #Реставратор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...