• Головна
  • Як стати переможцем в лотереї Лото Забава?
Новини компаній
11:00, 2 березня 2017 р.

Як стати переможцем в лотереї Лото Забава?

Новини компаній

Не секрет, що дуже багато людей перемагають у лотереї Лото забава, не використовуючи при цьому жодних стратегій і тактик. Багато гравців вважають їх абсолютно не потрібними, адже переконані, що в такого типу розвагах усе вирішує випадок. Інші ж підходять до гри досить відповідально і кожного тиражу ретельно прораховують ймовірності випадіння кульок, частотність складених комбінацій і тому подібне.

До якої групи відносити себе - то вже справа кожного особиста. Але якщо брати до уваги, що лотерея - це не лише азартна, але інтелектуальна гра, то, заповнюючи свій білет навмання, Ви позбавляєте себе задоволення побути бодай кілька годин неперевершеним статистом і числовим генієм!

До того ж існує чимало відомих у всьому світі випадків, коли люди, підходячи до питання вибору серйозно, досить часто вигравали омріяний джекпот. Для прикладу розкажемо Вам дві історії, що набули неабиякого резонансу, а їхні герої навіть здобули послідовників:

4-разова переможниця з Лас-Вегасу

Джоан Гінтер - американка, що зірвала аж 4 джекпоти на суму в 20 мільйонів доларів. Вперше лотерея підкорилася їй в 1993 році, завдяки чому жінка заробила $5 мільйонами. Наступний щасливий випадок стався з Джоан після значної перерви - аж у 2006-му ($2 млн). Далі був 2008 р., і ще 3 мільйони доларів. Вчетверте Гінтер виграла перший приз у розмірі $10 млн в 2010 році. Неймовірно, правда?

Проте ми звернулися до цього випадку не просто так, адже бачимо тут кілька очевидних закономірностей. І не лише ми - провідний спеціаліст “Інституту досліджень азартних і комерційних ігор” при університеті Невади, Натаніель Річ, також звернув на них увагу:

  • 3 останні виграшні лотерейні білети Джоан придбала в штаті Техас в одному й  тому ж магазині, хоча сама вона проживає у Вегасі;
  • проміжок між усіма виграшами, окрім першого, складає рівно 2 роки.
  • Ну і, звісно, той факт, що 83-літня Гінтер виявилася професоркою математики і колишнім викладачем Стенфорського університету за спеціалізацією «Статистика» теж наштовхує на думку, що їй таки вдалося вивести певний «лотерейний алгоритм».

Австралійський синдикат

1992 рік: лотерея Вірджинії «6 з 44» розігрувала джекпот у розмірі $27 млн. Група австралійських розумників підрахувала, що всього у тиражі беруть участь понад 7 млн комбінацій, з яких одна 100% виявиться виграшною (ціна квитка - $1).

Тоді було створено фонд, де 2 500 чоловік внесли по $3 000 на придбання необхідної кількість лотерейок. Гравці власноруч заповнили білети всіма можливими варіантами. Як і очікувалося, джекпот було зірвано, а кожен учасник заробив утричі більше, ніж витратив. Сьогодні такий варіант командної гри називають синтикатами, і вони є дуже популярними.

Отже, як показує практика, стратегія в лотереях - дієва річ, якщо Ви поставили перед собою ціль не просто погратися, а перемогти. Тому розглянемо деякі методики аналізу лотерей.

Загальний

Цей спосіб передбачає підрахунок і оцінку частотності випадіння чисел в комбінаціях, які були виграшними в лотереї за певний період часу. Існує декілька теорій, на основі яких можна будувати тактику гри:

  • при умові, що найчастіше виграють найбільш вживані числа;
  • при умові, що найбільшу ймовірність виграшу мають рідкісні комбінації.

Проводиться загальний аналіз таким чином: беремо, наприклад, результати останніх 50/100/150 розіграшів Лото Забави і проводимо порівняння виграшних комбінацій за критеріями частотності випадіння конкретних номерів, діапазону потрапляння сусідніх чисел в одну комбінацію і так далі.

Секторний

У нашому випадку цей метод може бути навіть більш дієвим, ніж попередній, адже в кожній виграшній комбінації Забави може випасти різна кількість кульок. Тому ділимо всі наші 80 куль на дві групи. Уявляємо, що кожен викид лототрону - це підкидання монетки, тобто умовно, якщо випала куля з І групи - це «решка», з ІІ - «орел».

Рахуємо, скільки разів випадали решка і орел за останні кілька розіграшів. За теорією ймовірності кількість решок і орлів має збігатися. Припустимо, що у нас випало 60% решок і 40% орлів. Тоді висновок  напрошується такий - вибирати треба кулі в співвідношенні 40% - решек і 60% - орлів, тобто «навпаки».

І наостанок скажемо: не важливо, яку стратегію використовувати, головне - не проґавити лото забава результати!





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...