• Головна
  • Чому манікюр краще робити вдома?
Новини компаній
11:02, 1 березня 2017 р.

Чому манікюр краще робити вдома?

Новини компаній

Сьогодні салонний манікюр став однією з повсякденних косметичних процедур, яку дуже полюбляють жінки всіх професій та занять. Номер персонального майстра вбивається ними на швидкій набір у телефоні відразу після номеру швидкої, і вони навідуються до салону частіше, ніж до рідної бабусі. Настав час переглянути власні звички та віддати перевагу домашнім ритуалам.

Стегно наляканої німфи чи втеча папайї?

Пояснити без шкоди для психіки, якого кольору ти хочеш собі нігті, - ще той челленж. На щастя, щоб зробити манікюр удома, не потрібно знати безліч страшних назв та відтінків. Не треба навіть вивчати чужу колекцію тонів у пошуках бажаного. На теренах всесвітньої павутини є все, і, можливо, необхідний лак чекає на вас в інтернет-магазині парфумерії. Тут у питаннях підбору кольору немає жодних рамок. До того ж набагато простіше купувати все - гаджети, аксесуари та лакові покриття - разом із доставкою додому, щоб не бігати по магазинах через усе місто, збираючи їх, як пазл по шматочках.

Леді не кричать, леді шепочуть

Мода на гострі акрилові «стилети», розмальовані барвистими квітками, залишилася десь на початку 2000. І правильно зробила. Але дай звичайному салонному майстру дозвіл створити щось цікаве - і починається. Навіть французький манікюр, який завжди був прерогативою витонченої та елегантної особи, перетворюється на рожево-білий квадрат Малевича.

Щоб не відчувати себе обділеною смаком і стилем, краще власноруч зробити дизайн простішим, але акуратнішим. А про яскраві пазурі згадувати хіба що заради ностальгії.

Безпека понад усе, але це не точно

Наше сторіччя - час непростий. Епідемії різноманітних хвороб торкнулися навіть громадян, які ведуть звичайний, здоровий спосіб життя. Стали частішими випадки, коли зараження проходить через салони краси. Грибок, запалення кутикули - найменше, що загрожує при недбалому виконанні норм гігієни. Найгірше - це, звичайно, ВІЛ, герпес або гепатит. Удома вберегти себе від жахливих наслідків набагато легше, коли ніхто не торкається персональних речей.

Якщо ви все ж таки наважилися відвідати манікюрного майстра, не соромтеся запитати, як обробляється приладдя. Правильна відповідь - стерилізуючим розчином, у сухожаровій шафі або автоклаві. Історії про чудодійні серветки або аерозолі навіть не треба дослуховувати.

І нарешті, швидко, дешево, якісно: потрібне підкреслити

Виглядати чарівною хочеться незалежно від кількості домашніх справ та курсу гривні. Встигнути відвідати майстра стає надважким завданням, враховуючи дорогу та збори. До того ж дизайн нігтів, яким справді хочеться милуватися, буде коштувати чималих грошей. Якщо ж робити манікюр вдома, можна значно заощадити витрати, виділити час на себе та на буденні справи. І замість монотонного сидіння в салоні ви встигнете зустрітися з подругами, зробити хатні справи та звести приблизний бюджет на наступний квартал року. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...