• Головна
  • У Львові відкрили перше інтерактивне кафе
Новини компаній
17:00, 28 лютого 2017 р.

У Львові відкрили перше інтерактивне кафе

Новини компаній

Дві українські компанії мережа Центрів Свята PAPASHON та творець інноваційних технологій компанія Kodisoft створили та запровадили новий українській продукт у Львові – в місті інноваційних технологій, в місті українських традицій. Це перше інтерактивне кафе в Україні та в Європі. Інтерактивне кафе Раpashon – це кафе майбутнього.

Відвідувачів зустрінуть унікальні інтерактивні столи, які вже багато років виробляє українська компанія Kodisoft, один із світових лідерів в галузі інтерактивних технологій. В українському просторі громадського харчування таке обладнання встановлене вперше.

У Львові відкрили перше інтерактивне кафе, фото-1

Унікальність даного кафе – інтерактивні столи. Інтерактивні столи дозволяють переглядати «живе» меню онлайн та здійснювати онлайн замовлення,  дивитися онлайн-трансляцію за роботою закладу, робити таємні подарунки за сусідні столики, відвідувати соціальні мережі, слідкувати за новинами, погодою та бавитися в ігри.

Інтерактивне кафе PAPASHON – змінює культуру споживання їжі, відпочинку та суспільного дозвілля, а також це новий формат проведення тренінгів, семінарів, конференцій, форумів. Інтерактивне спілкування учасників корпоративних заходів, можливість групової роботи, використовуючи сучасні інновації, нестандартні презентації надихнуть на нові звершення та забезпечать кращий результат роботи Вашої команди.

Інтерактивне кафе Раpashon - це повний спектр розважальних послуг: кафе, боулінг, більярд, дитяче містечко.

У Львові відкрили перше інтерактивне кафе, фото-2

Перше «цифрове» кафе має всі шанси стати однією із знакових пам’яток міста.

Це новий формат спілкування та обслуговування, нові емоції. Підтримай українців! Приходь в Інтерактивне кафе PAPASHON! Львів, ТРЦ Victoria Gardens, 2 поверх, розважальний комплекс PAPASHON.

Facebook: https://www.facebook.com/papashonlviv/

Вконтакті: https://vk.com/papashonlviv

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...