• Головна
  • У Львові відбулось розкриття конкурсних пропозицій на визначення перевізників автобусних маршрутів
12:04, 21 лютого 2017 р.

У Львові відбулось розкриття конкурсних пропозицій на визначення перевізників автобусних маршрутів

20 лютого у Львові відбулося засідання конкурсного комітету на визначення перевізників на автобусні маршрути міста.

Під час засідання було відкрито конверти №2 - інформація про об’єкти конкурсу, повідомляють у прес-службі Львівської міськради.

"Відповідно до встановлених правил, визначення перевізника на автобусний маршрут відбувається у два етапи, - розповідає директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич. - Під час першого етапу було подано конверти з інформацією про можливість перевізника брати участь у конкурсі і виконувати усі вимоги, які поставили організатори. Ці конверти були подані раніше і відкриті організатором конкурсу. Станом на сьогодні ми вже маємо інформацію про кількість транспортних засобів, ліцензійні картки і готовність чи не готовність учасників конкурсу виконувати поставлені вимоги".

За словами Гелени Пайонкевич, конверти №2, які  - це інформація про об’єкти конкурсу. Тобто на які об’єкти конкурсу, а їх є чотири, подавався той чи інший кандидат для участі в конкурсі.

"Буквально за годину до засідання конкурсного комітету ми отримали ухвалу окружного адміністративного суду, де ТзОВ «Фіакр», який є учасником конкурсу і подався на два об’єкти конкурсу, висловлює незгоду з формуванням об’єктів формування маршрутів. Відповідно, було заборонено конкурсному комітету розглядати питання стосовно об’єкту №1, який є найбільшим об’єктом.

Отож, є певні вимоги і підстави, коли учасник може бути недопущений до подальшої участі в конкурсі: це незабезпечення певної кількості автобусів на маршруті, також має бути певна кількість автобусів для осіб з фізичними можливостями. Є також інформація, що деякі учасник конкурсу подали ті самі транспортні засоби, які вже використовують на обласних маршрутах при участі в конкурсі на міські перевезення. Це є підставою недопущення їх до участі в конкурсі. Тобто вся ця інформація має бути перевірена», - зазначила Гелена Пайонкевич.

Додамо, що у зв’язку з бажанням членів конкурсного комітету детально ознайомитися з документами наданими перевізниками на конкурс, було прийнято рішення перенести засідання.

Нагадаємо, 5 січня управління транспорту Львівської міськради оголосило конкурс на визначення перевізників на 46 маршрутів. 

Із складом конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування можна ознайомитись ТУТ.

Як раніше писав 032.ua, 31 січня, виконавчий комітет прийняв рішення про затвердження проекту нового договору, який укладуть з перевізниками після конкурсу на 46 автобусних маршрутів.

Додамо, що члени конкурсного комітету з визначення перевізників на 46 автобусних маршрутах Львова мали ряд зауважень до проекту угод з перевізниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...