• Головна
  • А Садовий не вірить: міський голова Львова наполягає на тому, що Грибовицьке сміттєзвалище минулого року загорілося через підпал (ВІДЕО)
15:00, 16 лютого 2017 р.

А Садовий не вірить: міський голова Львова наполягає на тому, що Грибовицьке сміттєзвалище минулого року загорілося через підпал (ВІДЕО)

Мер Львова Андрій Садовий спростовує слова Гепрокурора України Юрія Луценка, який напередодні заявив, що пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі у травні минулого року сталася не через підпал, а внаслідок недотримання технологічних умов зберігання мас сміття та ведення цього господарства.

Як зазначив Андрій Іванович під час сьогоднішнього брифінгу із журналістами, він чітко знає, що це був підпал. Водночас, міський голова вважає, що правду про пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі суспільство дізнається ще не скоро:

Нагадаємо, що напередодні Генпрокурор України Юрій Луценко під час прес-конференції заявив, що пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі у травні минулого року сталася через "недотримання технологічних умов зберігання мас сміття та ведення цього господарства. 

Натомість, мер Львова Андрій Садовий неодноразово стверджував, що на Грибовицькому сміттєзвалищі стався підпал, На думку Садового, це зробили аби  показати Львів в нехорошому план. 

Нагадаємо, 29 травня, о 05:07 до рятувальників надійшло повідомлення, що у селі Великі Грибовичі виникла пожежа на сміттєзвалищі.  Впродовж 29 травня вогнеборці працювали над тим, аби ліквідувати масштабну пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі. Робота ускладнювалась тим, що поблизу сміттєзвалища не було вододжерел, тому рятувальникам довелось прокласти магістральну лінію довжиною майже 3 км. та організувати підвіз води водовозами.  Тоді загальна площа пожежі становила 2000 кв.м. 

У понеділок, 30 травня, на Грибовицькому сміттєзвалищі після гасіння пожежі стався зсув сміття. Внаслідок цього під завалами опинились троє працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області, тіла яких знайшли без ознак життя наступного дня. Серед тих, хто потрапив під завал сміття, ймовірно, є й еколог комунального підприємства "Збиранка". Чоловіка не знайшли досі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Грибовицьке_сміттєзвалище
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...