• Головна
  • У Винниках поблизу ресторану "Святослав" вбили чоловіка
10:45, 16 лютого 2017 р.

У Винниках поблизу ресторану "Святослав" вбили чоловіка

Патрульні затримали підозрюваного у вбивстві по гарячих слідах.

15 лютого, о 22:30 патрульні отримали виклик від диспетчера швидкої допомоги, що біля магазину у місті Винники є особа з ножовими пораненнями.

Як зазначили у прес-службі патрульної поліції Львова, коли інспектори прибули на місце події, то побачили загиблого 31-річного чоловіка біля якого стояли медики.

Патрульні викликали слідчих і опитали свідків події. До інспекторів звернувся водій таксі, який сказав, що його викликала невідома особа на це місце вбивства. Згодом, замовник змінив місце виклику на 500 метрів вище, таксист там побачив чоловіка з поранено рукою і після цього звернуся до патрульних.

Інспектори обстежили територію на яку вказав водій таксі, однак там підозрюваного не виявили. Не гаючи часу патрульні обстежили і іншу територію. На вулиці Галицькій вони помітили чоловіка описи якого збіглися із розшукуваним. Побачивши патрульних чоловік змінив напрямок руху і почав втікати. Патрульні поліцейські наздогнали та затримали його та одягнули кайданки.

На одязі та взутті були плями крові, також у нього був поріз на році. Затриманий 31-річний чоловік був з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння.

На місце викликали слідчих. Підозрюваний повідомив, що між ним та загиблим виникла суперечка. Справу передали слідчим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...