• Головна
  • П'ять компаній зголосилися будувати сміттєпереробний комплекс на Львівщині: відеокоментар
11:38, 9 лютого 2017 р.

П'ять компаній зголосилися будувати сміттєпереробний комплекс на Львівщині: відеокоментар

Завершився перший етап конкурсу з вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів з утилізації ТПВ на Львівщині.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА, Олег Синютка, інформує кореспондент 032.ua.

"До 7 лютого тендерну документацію отримали 20 різних компаній, але на тендер подалося 5 різних компаній, які подали шість пропозицій. 2 пропозиції є по Дрогобицькому району - це компанії  "ІЕК" і ПП "Гігаджоуль" і чотири пропозиції є по Миколаївському району. Переконаний, що пропозиції були і по Яворівському району", - зазначив Олег Синютка. 

Додамо, що на ділянку у Миколаївському районі претендують: ТОВ "Глассворк технолоджі" (Чехія), ТОВ "Вейст Менеджмент Системс" (Польща), ПП "Гігаджоуль" та ТОВ "Інтернешинал трейдинг".

Подробиці у нашому відеосюжеті:

Нагадаємо, у грудні 2016 року голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вибір інвестора для будівництва комплексу з утилізації твердих побутових відходів у Львівській області.

10 листопада Львівська ОДА представила три земельні ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу, а саме: земельну ділянку, яка розташована у Миколаївському районі – біля міста Новий Розділ; земельну ділянку, яка розташована поблизу села Брониця Дрогобицького району поруч із існуючим міським сміттєзвалищем;  земельну ділянку, що  розташована у Яворівському районі, площею 12,8 га, де раніше було виробництво гірничо-хімічної промисловості "Сірка". 

Останню земельну ділянку було знято із конкурсу у зв'язку із тим, що 27 січня відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо вивезення ТПВ у Львові, за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана і на цьому засіданні буде вирішено передати земельну ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств Яворівського ДГХП «Сірка»  для будівництва сміттєпереробного комплексу Львівській міськраді.

30 січня голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про передачу ЛКП "Збиранка" земельної ділянки у Яворівському районі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,75
42,92
PLN
9,82
9,89
Оголошення
live comments feed...