• Головна
  • Тест-драйв закладів Львова: снідаємо в ресторації Бачевських (ФОТО)
Спецпроект 032.ua
16:24, 30 січня 2017 р.

Тест-драйв закладів Львова: снідаємо в ресторації Бачевських (ФОТО)

Спецпроект 032.ua

032.ua продовжує їсти, пити і писати про це.

Нагадаємо, що нещодавно ми відвідували вегетаріанське кафе Green

Цього ж разу ми вирішили десь поснідати і обрали для цього ресторацію Бачевських, яка розташована на Шевській 8.

x_5GbeR87Bw
Потрапити на сніданок у Бачевських виявилося не просто. На годиннику була 9:00, коли ми зайшли до закладу. Підійшовши до адміністратора, ми почули, що наразі усі столики зайняті. Це нас трохи здивувало. Ми подумали, як у понеділок вранці (ми снідали у закладі рівно тиждень тому — у понеділок, 23 січня), немає вільного місця, а ще нам кажуть - ви можете почекати.  Ми вже хотіли навіть піти, але потім згадали, що це все ж тест-драйв і вирішили залишитись. Отже, приблизно через 7 -10 хвилин нам повідомили, що з'явився вільний столик і попросили одразу розрахуватисьВиявляється тут всі платять за сніданок перед тим, як його з'їсти, а не після.

Чек.

Сніданок коштує в ресторації Бачевських 110 гривень з людини. Триває він з 8 год. ранку і до 11:00. Нас було троє. Заплативши 330 гривень ми взяли чек, три карточки, де був номер нашого столика і пішли снідати.

Gz8-ppzwbQE

Перші враження.

Коли заходиш у ресторан, то перше, що бачиш - багато людей, офіціантів і не зрозуміло, що робиться, куди йти і що тут можна їсти. Але уже за кілька секунд до нас підійшла працівниця закладу, забрала у нас картки і показала, де можна залишити одяг. Коли ми зняли верхній одяг, вона провела нас до нашого столика і розповіла, що і як ми можемо замовити.

KiQQonoUz5Y

Меню.

Специфіка сніданку у Бачевських у тому, що тут шведський стіл. У вартість сніданку входить 1 порція кави (це може бути американо, латте, еспресо) або чаю. Ми обрали латте і нам сподобалось.

PP0_ITclFM8

Також в сніданок включено одну порцію алкоголю (ви можете обрати 1 келих шампанського або ж 50 мг горілки) і омлету або яєшні ( теж на вибір). До речі, яєшню або омлет ви обираєте одразу біля шведського столу, каву замовляєте в офіціанта, який приходить, а алкоголь берете самі.

Ось, як виглядає шведський стіл:

dUEEQLjfOBs

KUFezR0MIJcgJH29IicFjgL4yLVxsGa_YG3CNeK6A7WcLrnkYjnZc3o

Як бачите, тут є все, що захочеш: і млинці, і сир, і ковбаса, і тістечка.

Увага! Не набирайте все підряд (як це зробили ми). З боку це виглядає трохи дивно, а за столом буде так багато тарілок, що вже не буде, де їх поставити.

Це місце.

Чоловічий і жіночий туалети розташовані окремо. В чоловічому ми не були, але ось, що розкажемо про жіночий: тут чисто і гарно. Є два дзеркала, а замість паперових серветок - тут рушнички. 

Тільки от ми б рекомендували замінити смітник біля унітазу, бо він якось не дуже вписується в інтер'єр і загальну концепцію.

uz9P8IxtT2YCn1bZU1gJQQ

Інтер'єр:

У ресторані справжня оранжерея.  Зал, де проводять сніданки дуже нагадує літній сад - все зелене і навіть цвірінькають пташки. А ще, коли ми снідали, то можна було почути гру на фортепіано.

09mjueE_MXc

І ще трохи фото:

y0AkVINGRU8WzG60dOqNp8RwonrnGdDsAmyBKpSkPkiIjNt9TD355QI

Тест-драйв закладів Львова: снідаємо в ресторації Бачевських (ФОТО), фото-1

Що ще:

WiFi – є.

Музика - класична.

Вішалки для верхнього одягу — є.

Швидкість обслуговування — висока. Офіціанти ввічливі та привітні.

Місце для селфі — є. Сфотографуватись можна одразу біля входу.

Рейтинг на Foursquare - 9,2.

Графік роботи: з 8:00 до 02:00.

Вердикт: чудовий інтер'єр, шведський стіл, фортепіано під час сніданку і спів пташок, - ось як можна охарактеризувати сніданок в ресторації Бачевських.

Але (!) тут майже завжди під час сніданку немає вільного місця. Зарезервувати столик для сніданку тут не можна, а стояти в черзі, коли ти голодний, дратує.

* Примітка

Цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження  від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно.

У коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики.

Читайте також на нашому сайті: 

Тест-драйв львівських закладів харчування: вегетаріанське кафе GREEN (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,77
EUR
42,60
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...