• Головна
  • У Львові правоохоронці викрили працівника банку, який незаконно привласнив собі 210 000 гривень
21:17, 25 січня 2017 р.

У Львові правоохоронці викрили працівника банку, який незаконно привласнив собі 210 000 гривень

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили менеджера з обслуговування та кредитування приватних осіб одного з відділень банків, котрий привласнив гроші банку.

За інформацією відділу комунікації ГУ НП у Львівській області, правоохоронці встановили, що банківський працівник у грудні 2015 року та у квітні 2016 року здійснив розкрадання коштів банківської установи на суму 210 тисяч гривень.

Маючи логіни та паролі доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів банку, він провів несанкціоновану зміну інформації і в подальшому перерахував гроші з рахунку клієнта банку на свій власний рахунок.

Спочатку він привласнив у такий спосіб десять тисяч гривень, потім п’ятдесят тисяч і так далі. В сумі він назбирав 210 000 гривень.

У рамках відкритого кримінального провадження, менеджеру банку повідомлено про підозру у скоєнні ряду кримінальних правопорушень, зокрема за ч.3,4 ст.191 (розкрадання у великих розмірах),  ч.1,2 ст.200 (незаконні дії з документами на переказ,  платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ч.1 ст.36 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку), ч.1,3 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) КК України.

Наразі проводиться досудове розслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...