• Головна
  • Про що мріють жінки: як більше купити та менше витратити
Новини компаній
09:00, 27 січня 2017 р.

Про що мріють жінки: як більше купити та менше витратити

Новини компаній

Я студентка 3 курсу одеського університету, поєдную навчання з роботою, тому що треба знімати житло. Як і всі, я хочу мати гарний вигляд, але маленька стипендія та зарплатня не дозволяють витрачати на одяг стільки, скільки хотілося б.

Найбільша пристрасть жінки - красиві речі. Не дивно - дивитися в дзеркало і радіти відображенню хоче кожна. Мій шлях до досконалості виявився тернистим - як купити щось дійсно гарне і не сильно витратитися?

Сьогодні всі хочуть бути в тренді, але, на жаль, не кожен має на це мільйон-інший. Ось і мені вдягнутися добре хотілося, а ціни деколи не просто кусалися - вони гризли щосили мій і без того охлялий гаманець. До кінця третього курсу необхідність вибору - вчасно заплатити за квартиру або купити плаття на вечірку - набридла.

Тому, коли подруга продефілювала по коридору в шостій за місяць новій сукні, збираючи захоплені погляди хлопців і заздрісні - дівчат, я вирішила раз і назавжди, що буду виглядати не гірше. Залишилося тільки знайти способи. І я знайшла.

Модний вирок: купити не можна заощадити

Найпростіше, що можна було зробити в моїй ситуації - спостерігати, ну і ще погуглити, звичайно. Друге не дало вагомих результатів.

По-перше, пошукові системи засипали мене сторінками модних брендів з "запаморочливими" знижками на кшталт Kenzo або Dolce& Gabbana. Голова дійсно запаморочился - ціна в 434 євро за спідницю вкрай негативно позначилася на моєму настрої. Сумно натиснувши на червоний хрестик вкладки, я перейшла до плану Б.

LQioe2FmSVKmAIzH3RIWRjpCAiTkW0UpMHyqhzZYtl28NzVKpwCaL7m_W5Nrt1HuB2o_IJ3iGOmrfT-rULJME3RUIbOzmPPjMk_Ebu_iKxeyGbvOaKrpFrXR_3NFd1saGLUOBkTw

Все, що не робиться - робиться в Китаї

Друга порада гугла була лячною та цікавою одночасно.  Вродлива фешн-блогер розповідала, як купує весь одяг у Китаї через сайти-гіганти Аliexpress і Тaobao. Це вже ближче до того, що я можу собі дозволити. За п'ять хвилин знайшла цілком пристойну спідницю всього за 8 доларів - казка, а не ціна, особливо після 434 євро.

Оформити замовлення виявилося складніше, ніж здати сопромат. Склалося відчуття, ніби продавець збирає досьє на мене і всю мою родину - крім стандартних адреси і прізвища потрібен номер домашнього телефону і навіть індекс (звідки мені його знати, все життя тільки Новою поштою користувалася).

Найбільше збентежила необхідність прив'язати до аккаунту банківську карту - я, звичайно, мільйони там не тримаю, але довіри до сайту це не додало. Тим паче, всюди потрібна передоплата, а платити на свій страх і ризик, чекати місяць і отримати невідомо що я не хочу.

2Kih0U0JienohXY5gqo1Jbw3rBEIoaCBNMN-9LVQnRHEGQvhbuOx4cOldgTPA7ADRMTVcL5pO15Uz4Dhz8WYwqhXhBkPL-tLMlUiNZU2gaSbPFWlD7uEXvrxKZFxafg4Cgg8KuAh

Дешево, сердито і модно

План С зайняв більше часу, але воно того варте. Я почала дивитися і слухати - спостереження за одногрупницями дали свої плоди. Половина дівчат віддали перевагу звичайним магазинам або ринкам. У першому випадку можна ще викрутитися під час знижок, але навіть розпродаж - не гарантія нормальних цін.

Що стосується ринків - їх я з дитинства не люблю. Ті, хто міряв джинси, стоячи на картонці в десятиградусний мороз, мене зрозуміють.

Непомітно роздуми знову повернули мене до інтернет-магазинів. Юля розповіла, що замовляє у перекупників в групі Вконтакті. Це простіше, ніж в великих магазинах, але ненадійно. Зрештою, сторінку в соцмережі завжди можна видалити або заблокувати.

Тому потрібно було шукати хороший сайт. Виявилося, все не так погано - варіантів з прийнятними цінами було досить, але залишалися деталі, які бентежили. Багато хто вимагає відразу повну оплату, інші доставляють замовлення мало не 2 тижні. А я хочу все і відразу - низькі ціни, швидку доставку і післяплату.

Приємний бонус - опт у них від 3 одиниць, я замовила светр і дві пари шкарпеток, просто щоб перевірити, чи дійсно можна так дешево купити нормальну річ. Єдиний мінус - доставка оплачується окремо, у мене вийшло 30 грн. за посилку.

Через три дні вже отримала обновки, оплатила на пошті - тепер це мій улюблений тонкий светр, адже завдяки йому я знаю, як виглядати дорого, витративши копійки.

У дні розпродажів ціни значно падають, тоді взагалі можна розгулятися - наприклад, до 27 січня у них знижки на весь одяг до 60%.

Сподіваюся, мій досвід буде для вас корисним, і ви обійде граблі, на які наступала я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...