• Головна
  • На «Арену Львів» витратять ще півмільйона гривень
12:44, 30 травня 2012 р.

На «Арену Львів» витратять ще півмільйона гривень

Національне Агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу витратить ще 590 тисяч Євро на львівський стадіон. Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Закупівля проведена в одного учасника - ТОВ "Arenacom" GmbH.

Ця компанія здійснить консультаційні послуги, зокрема перевірку проектної документації, розрахунків, а також перевірку конструкційних та оздоблювальних робіт, що "виконуються на об’єкті на відповідність вимогам УЄФА, міжнародним стандартам, нормам Європейського Союзу та кращим практикам, що звичайно застосовуються - по об’єкту: "Будівництво стадіону по вул.Стрийській - кільцевій дорозі у м.Львові".

Слід відзначити, що у 2011 перевірка Контрольно-ревізійного управління Львівщини виявила, що "Arenacom" GmbH було перераховано з держбюджету понад 15 мільйонів гривень, хоча фактична вартість зроблених робіт сягає близько 180 тисяч гривень, повідомляють в прокуратурі Львівської області.

У прокуратурі вважають, що держбюджету завдано значної шкоди, відтак справу скеровано до Господарського суду області, писала тоді Німецька хвиля.

Вартість стадіону "Арена Львів" складає 368 мільйонів доларів.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...