• Головна
  • Для малозабезпечених студентів УКУ зібрали півмільйона на благодійному фольк-балі
17:17, 29 травня 2012 р.

Для малозабезпечених студентів УКУ зібрали півмільйона на благодійному фольк-балі

У Львові провели V Благодійний фольк-баль «Перелаз’». Усі зібрані кошти, а це близько півмільйона гривень, віддали для підтримки малозабезпечених студентів Українського католицького університету.

Як розповіли в УКУ, цього року захід зібрав понад 150 представників підприємницьких кіл Львова, Тернополя, Вінниці та Києва. Традиційно під час фольк-балю відбулись благодійна лотерея та аукціон.

Організатори представили 27 творів мистецтва відомих українських митців: Івана Проціва, Миколи Шимчука, Петра Сипняка, Ігоря Романка, Сергія Савченка, Юрка Коха та Олега Дергачова. Найдорожчими лотами стали твори львівського художника Михайла Демцю і американських графіків українського походження Вальтера Свириденка та Якова Гніздовського.

Під час «Перелазу» домовилися про заснування чотирьох квартальних, чотирьох піврічних та чотирнадцятьох річних стипендій для студентів Українського католицького університету на 2012-2013 навчальний рік.

Спеціальними гостями вечора були українські музиканти: фіналісти телевізійного проекту «Голос країни» Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян-Бабурка, гурт «Йорий Клоц» та скрипаль-віртуоз Василь Попадюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...