• Головна
  • ТОП-8 мобільних додатків, що стануть у нагоді кожному львів'янину
Огляд від 032.ua
22:10, 16 січня 2017 р.

ТОП-8 мобільних додатків, що стануть у нагоді кожному львів'янину

Огляд від 032.ua

Дізнатися через скільки часу приїде автобус, написати звернення в міськраду, почитати новини і послухати музику. Сьогодні у Львові за допомогою телефону можна робити багато речей, що значно полегшують нам життя. 032.ua підготував для вас ТОП-8 мобільних додатків, які стануть у нагоді кожному львів’янину.

Львівський транспорт Онлайн.

kz3TqFoTSkYpXdZAHyO0Cg

Нещодавно у Львові запрацював мобільний додаток "Львівський транспорт Онлайн" за допомогою якого можна на телефоні слідкувати за рухом громадського транспорту, а також дізнатись, коли він прибуде на потрібну вам зупинку.

XLfKubyT7fQ

Як пишуть розробники програми, інформація в мобільному додатку оновляється в режимі онлайн для кожного автобусу, трамваю чи тролейбусу на основі їх GPS розміщення, тому за винятком форс-мажорних обставин,як от наприклад ДТП, час прибуття громадського транспорту на зупинку є досить точним. Додаток є безкоштовний, а для роботи програми потрібне підключення до інтернету.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ.

Мобільний додаток для звернень у Львівську міськраду.

AHC5CtNCxDoNB1AaWKBw3I

Залишити своє звернення у міськраду для львів'ян за допомогою спеціального мобільного додатку дуже легко. Для цього необхідно заповнити відповідні поля, обрати категорію, коротко описати суть проблеми і відправити звернення. Якщо є необхідність, можна також завантажити фото. Відповідь-консультанція на ваше звернення має прийти на електронну пошту.

t7KW5AKjgQU

Також користувачі додатку можуть переглядати історію своїх звернень, мають можливість зберігати не надіслані звернення, як чернетку і надіслати звернення зі зображенням без точки Wi-Fi, маючи при цьому мобільний інтернет.

Завантажити мобільний додаток можна  ТУТ.


Карта Львова офлайн.

Снимок экрана_2017-01-16_11-38-12Снимок экрана_2017-01-16_11-38-57

Коли поруч немає Wi-Fi, на телефоні закінчився мобільний інтернет, а вам потрібно знайти певну адресу, у нагоді стане мобільний додаток “Карта Львова офлайн”. Програма працює без підключення до Інтернету і визначає ваше місце розташування за допомогою GPS. Востаннє програму оновлювали кілька місяців тому.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ.

Lviv Travel Places.

Кожен знає, що Львів — туристичне місто. І щодня до нас приїжджають десятки туристів та гостей. Усі вони хочуть дізнатися чим Львів особливий, оглянути пам'ятки архітектури. Для того, аби при потребі, Ви змогли провести екскурсію для Ваших гостей з інших міст та закордону, в нагоді Вам стане мобільний додаток Lviv Travel Places. Тут зібрана вичерпна інформацію про цікаві місця нашого Львова.

Програма зручна у використанні - Ви просто обираєте об’єкт, який Вас цікавить, а програма надає про нього повну інформацію, фотографії. Окрім цього пропонує сформувати оптимальний маршрут, як пройти до об'єкту ( пішки, громадським транспортом чи автівкою).

Місця у програмі поділені на категорії: музеї, пам'ятки архітектури, театри, заклади громадського харчування, готелі та ін. 

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ

Туристичний путівник Львівщини.

fVRKVmVmsWI_KytVUyUeLg

В рамках Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2014 – 2017 роки департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації розробив додаток «Туристичний путівник Львівщиною» для смартфонів.

Програма містить корисну інформацію про основні туристичні об’єкти, туристичні маршрути, а також туристичну інфраструктуру Львівської області.

Крім того, за допомогою додатку користувач має можливість не тільки прочитати інформацію про туристичний об’єкт чи маршрут, але і побачити його місце розташування на карті, а також візуально ознайомитись, відкривши галерею фотографій.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ.

Мобільний додаток 032.ua.

QW8ko42Upekh98glnXDrzc

Також пропонуємо Вам завантажити додаток нашого сайту 032.ua.

Тут Ви зможете знайти усю найактуальнішу інформацію про життя Львова.

У додатку є такі розділи, як новини, афіша, довідник підприємств та ін. У рубриці “новини” Ви можете дізнатися про всі події та новини в місті, а в “афіші” прочитати про  сеанси кіно, розклад виставок і вечірок. Усі організації, потрібні магазини, супермаркети Ви знайдете у довіднику підприємств.

До речі, нещодавно ми оновили наш мобільний додаток. Сьогодні ви самі можете протестувати повністю оновлений додаток 032.ua.  В новій версії програми ми додали функцію автоматичного оновлення новин. Тепер без Інтернету ви зможете не тільки перевіряти збережену довідкову інформацію, а й читати новини. Додаток щопівгодини (або рідше - періодичність вибираєте ви самі) оновлює розділ «Новини» і повідомляє вас, якщо за цей період в додатку з'явилися нові повідомлення.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ.

Мобільні додатки для меломанів.

ТОП-8 мобільних додатків, що стануть у нагоді кожному львів'янину, фото-3

hUlxgI2xz88

Для тих львів'ян, які полюбляють слухати музику і новини онлайн, стане у нагоді мобільний додаток радіо “Львівська Хвиля”, ефір якого на 80% складається із музики, решта - інформація та реклама. Ведучі пропонують аудиторії музику як на свій смак (авторські програми, хіт-паради, розважальні програми), так і за принципом рівномірного розподілу по ефірному часу мелодій різних стилів та напрямків сучасної музичної культури.

Завантажити мобільний додаток можна ТУТ.

Також львівським меломанам сподобається мобільний додаток радіо «Сковорода».

Завантажити його можна ТУТ.

Читайте також на нашому сайті:

В Україні починають впроваджувати страхову медицину: все, що треба знати львів’янам про медичну реформу.

Операція «Врятувати Львів від сміття»: у місті почали створювати стратегію поводження з ТПВ.

Читаємо разом: ТОП-5 книг від Брії Блессінг



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...