• Головна
  • Шість тисяч львів'ян бажають безкоштовно отримати телетюнери
13:46, 29 травня 2012 р.

Шість тисяч львів'ян бажають безкоштовно отримати телетюнери

З шостого квітня набула чинності постанова, згідно якої певні категорії громадян можуть претендувати на безкоштовне одержання телетюнерів. На сьогоднішній день за такою послугою звернулось вже майже шість тисяч львів'ян. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Аби претендувати на безкоштовне одержання телетюнерів, необхідно написати заяву у відділ соціального захисту свого району. Увага! Це слід зробити до 1 липня.

«Безкоштовне надання телетюнерів визначеним категоріям громадян здійснюється за принципом: один телетюнер - на одне житлове приміщення, тобто, навіть якщо в родині проживає кілька пільговиків, вони все одно отримають 1 тюнер на 1 будинок. За період з 6 квітня до середини травня цього року до відділів управління соціального захисту міста вже подано більше 5,8 тис. заяв, на основі яких були сформовані списки, які подані на розгляд до Києва», - розповіла заступник начальника управління соціального захисту ЛМР Наталія Кузяк.

«Доставка телетюнерів громадянам буде здійснюватись поштою відповідно до надходження заяв громадян до органів соціального захисту. Черговість доставки визначатиметься відповідно до надходження заяв. Заяви ж прийматимуться до 1 липня 2012 року», - повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог, та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

Важливо! Для отримання можливості на безкоштовне забезпечення телетюнерами львів’янам, які мають на це право, слід звернутись, до 1 липня, у «єдину приймальню» відділу соціального захисту свого району із заявою та підтверджуючим документом. Зразок заяви, можна також завантажити зі сайту управління соціального захисту «Львів соціальний».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...