• Головна
  • Україна потрапила в ТОП-10 рекомендованих для подорожі країн
13:32, 29 травня 2012 р.

Україна потрапила в ТОП-10 рекомендованих для подорожі країн

Україна та Польща під час ЄВРО – на 1 місці серед рекомендованих країн для європейської подорожі влітку. Такий «ТОП-10» рейтинг опублікував канадський туристичний портал Expedia.ca. Про це йдеться у матеріалі «Європейські подорожі: рок, спортсмени і томатне місиво».

У рейтингу «ТОП-10» єропейських подорожей на літо Україна та Польща – на 1 місці. «Фанатам футболу доведеться зачекати до Чемпіонату світу з футболу до 2014 р, проте в той час вони можуть задовільнити свої апетити матчами серії плей-офф Чемпіонату Європи з футболу. Матчі можна буде відвідати на одному з 8 полів України та Польщі, зокрема, на НСК «Олімпійський» у Києві та Національному стадіоні Варшави», - йдеться у публікації. Про це повідомляє Медіа-центр Львів 2012.

Нагадаємо, Lonely Planet називали Україну одним з 10 найкращих напрямків для подорожей у 2012 році. Зокрема, Львів - на 3 місці серед 17 найцікавіших місць України. Йдеться про Львівську площу Ринок.

Як зазначено у матеріалі: «Львів - пульсуюче серце України, а головна площа, пл Ринок, - жвавий центр Львова. Аромат меленої кави в зернах віє через площу від легендарних кафе міста … Сідайте, замовляйте каву і дивіться…».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...