• Головна
  • Львівські діти з обмеженими можливостями поїхали в «Артек»
23:12, 27 травня 2012 р.

Львівські діти з обмеженими можливостями поїхали в «Артек»

Лауреати обласного фестивалю для дітей з функціональними обмеженнями оздоровлюватимуться в «Артеці», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

27 травня 24 лауреати Львівського обласного фестивалю для дітей з функціональними обмеженнями “Повір у себе” відбувають в ДПУ МДЦ «Артек» для оздоровлення.

Як повідомив директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян, з 28 – 29 травня по 17 – 18 червня для таких дітей в „Артеці” буде організована спеціалізована зміна.

Обласний фестиваль для творчо обдарованих дітей з функціональними обмеженнями “Повір у себе” відбувся 22 травня. Його організували Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з ЛОДО „Галицьке коло”.

Захід проходив у Львові на телестудії Львівської обласної державної телерадіокомпанії в рамках проведення дитячої передачі «Хатка Левенятка».

Метою фестивалю є привернення уваги державних, громадських організацій до проблем творчо обдарованих дітей та молоді з функціональними обмеженнями, допомога в їхній адаптації до умов сучасного життя.

Участь у фестивалі взяли 100 дітей з функціональними обмеженнями з різних міст та районів Львівської області. Наприкінці заходу усі учасники отримали грамоти та подарунки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...