• Головна
  • У Львові виступить валторніст-імпровізатор Аркадій Шилклопер
16:35, 27 травня 2012 р.

У Львові виступить валторніст-імпровізатор Аркадій Шилклопер

Всесвітньо відомий валторніст-імпровізатор Аркадій Шилклопер дасть сольний концерт 29 травня у Львівській філармонії в рамках фестивалю «Віртуози», а вже 2 червня виступатиме з квартетом на концертному майданчику фестивалю Alfa Jazz Fest.

Про це 032.ua повідомили в прес-службі Львівської філармонії.

Концерт «Класика & Jazz» відбудеться 29 травня о 19.00 год. в Концертному залі Львівської філармонії, окрім Аркадія Шилклопера у концерті візьмуть участь славетний трубач Олександр Потієнко (Україна-Німеччина), оркестр «INSO-Львів» під диригуванням маестро Мирослава Скорика (художній керівник оркестру).

В одній концертній програмі виступлять унікальні і талановиті джазові виконавці. Прозвучать мелодії, які композитор Мирослав Скорик написав у джазовій обробці. Також звучатимуть твори Аркадія Шилклопера «Альпійська історія», «Присвята», «Альпійська стежка» для альпійського горна з оркестром, «Фігга» для валторни з оркестром, «Фольксонг» для валторни з оркестром, сюїта для валторни і труби з оркестром Джорджа Гершвіна (в аранжуванні Юрія Маркіна) «Поргі і Бесс» а також Олександра Потієнка «Концертна сюїта» для флюгергорна з оркестром «Нігун ієхуді» (світова прем’єра).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...