• Головна
  • Львівські «Батяри» отримали власний стадіон
16:15, 24 травня 2012 р.

Львівські «Батяри» отримали власний стадіон

Львівська міська рада затвердили ухвалу «Про погодження ЛКП «Спортресурс» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кастелівці, 8». Це рішення депутатів допоможе розвитку регбійного спорту у місті та закріпить за львівською регбійною командою «Батяри» власний спортивний майданчик.

За словами депутата Львівської міськради Юрія Михальчишина, ще торік цей спортивний комплекс, який перебуває на балансі ЛКП «Спортресурс», був у жалюгідному та занедбаному стані. За роки Незалежності внаслідок економічної кризи практично знищено колишній стадіон комунального підприємства «Львівелектротранс», до якого належало тренувальне поле розміром 40 на 80 метрів, роздягальні та майданчики для гри у волейбол, баскетбол та великий теніс.

«До мене звернулися представники регбійного клубу «Батяри», які кілька років тому зуміли не лише організувати регбійну команду, яка бере участь у змаганнях, але й самотужки вирішили довести до ладу колишній стадіон комунального підприємства «Львівелектротранс», – зазначив Юрій Михальчишин.

Зважаючи на виконану роботу, бажання молоді займатися спортом та фізично самовдосконалюватися та з огляду на негативну практику знищення спортивних комплексів та паркових територій будівельною мафією, Юрій Михальчишин вважає за необхідне убезпечити спортивний комплекс і територію навколо нього від можливого рейдерського захоплення. Саме щоб уникнути такої ситуації, депутати затвердили ухвалу за якою погодили ЛКП «Спортресурс» місце розташування земельної ділянки та надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кастелівці, 8 у постійне користування для обслуговування спортивного комплексу за рахунок земель, що не надані у власність або користування.

«Це унеможливить захоплення цієї ділянки будівельними рейдерами та нечистими на руку підприємцями, які хотіли б бачити на місці спортивних майданчиків і зони відпочинку елітні котеджі або офісні споруди. Окрім цього, оформлення правовідносин між комунальним підприємством і регбійною командою дозволить залучити кошти до подальшого облаштування території та розвитку спорткомплексу, яких бракує у міській скарбниці», – заявив Юрій Михальчишин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,62
42,80
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...