• Головна
  • В ДТП на Львівщині загинув Борис Возницький
12:34, 23 травня 2012 р.

В ДТП на Львівщині загинув Борис Возницький

23 травня 2012 року близько 9.00 години у дорожньо-транспортні пригоді, яка сталася на автодорозі між селами Куровичі та Печенія Золочівського району, загинув Борис Возницький, 1926 року народження.

Про це сьогодні повідомили в відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Відомий український музейний діяч та мистецтвознавець, Герой України (2005), заслужений працівник культури України та Польщі, лауреат Державної премії ім. Т.Шевченка (1990), премії ім. Я.Кохановського Борис Возницький їхав за кермом автомобіля «ВАЗ-2104».

Попередньо з’ясовано, що у селі Печенія Золочівського району у нього стався серцевий напад, від чого він втратив керування та виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з автобусом «БАЗ», який рухався за маршрутом «Під’ярків-Львів».  
Також з’ясовано, що автомобіль, яким керував Борис Возницький, належить Львівській галереї мистецтв. Очевидці автопригоди зазначають, що ще до зіткнення з автобусом, водій «ВАЗу» знаходився у непритомному стані (лежав на кермі).
Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області та всі працівники міліції висловлюють щирі співчуття близьким, рідним та знайомим з приводу великої втрати Бориса Григоровича Возницького.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...